Feiende Flotte Fleet Foxes

Å, herlige dag! Jeg er blakk som en domkirkerotte, så hva passer vel bedre enn at mitt nye favorittband nå har lagt ut hele debutalbumet sitt på Myspace? Med Fleet Foxes‘ overjordisk vakre pop på øret er det ikke så nøye med grillmat og iskald pils i parken likevel.. Fleet Foxes holder til i Seattle, […]

Skrevet av:
Publisert 19:38 4 juni, 2008

Fleet Foxes (foto: Sub Pop)

Å, herlige dag! Jeg er blakk som en domkirkerotte, så hva passer vel bedre enn at mitt nye favorittband nå har lagt ut hele debutalbumet sitt på Myspace? Med Fleet Foxes‘ overjordisk vakre pop på øret er det ikke så nøye med grillmat og iskald pils i parken likevel..

Fleet Foxes holder til i Seattle, og er signet til den sagnomsuste labelen Sub Pop. De gjorde furore under South By Southwest i vinter, og innen de spiller på Øya i august burde de ha blitt allemannseie. Jepp. De har blitt sammenlignet med My Morning Jacket og Band Of Horses, og selv kaller de musikken sin for barokk pop. «Not much of a rock band», uttaler de på Myspace. «Much of a pop band», uttaler undertegnede herved i denne bloggen.

Neste onsdag møter du Fleet Foxes i Lydverket på NRK1, når vi presenterer musikkbyen Seattle. Det blir fint.

Fleet Foxes – «White Winter Hymnal» (live på Pitchforks fest på South By Southwest):

Tags: , , , , , , , ,

Del "Feiende Flotte Fleet Foxes"

Legg igjen en kommentar