Fått nok av norsk indie og metal

By:Larm er som kjent et utstillingsvindu for nordiske artister mot resten av verden. Men er resten av verden imponert over hva de har sett til nå? Vi slo av en prat med noen av de internasjonal delegatene for å høre om hva de har sett og hva de syntes om det. Og ikke alle var […]

Skrevet av:
Publisert 20:35 20 februar, 2009


By:Larm er som kjent et utstillingsvindu for nordiske artister mot resten av verden. Men er resten av verden imponert over hva de har sett til nå? Vi slo av en prat med noen av de internasjonal delegatene for å høre om hva de har sett og hva de syntes om det. Og ikke alle var like imponert.

Tags: ,

Del "Fått nok av norsk indie og metal"
 

2 kommentarer på “Fått nok av norsk indie og metal”

  1. Dizzie Liz sier:

    P3 har mye av skylda, hvorfor ikke sjekke ut hva som er i ferd med å skje med sleazerock i Norge? Denne sjangeren har lenge vært stor i Sverige og USA, og er på vei for fullt i Norge også! Det eneste norske bandet som så langt er en del av line-upen til Sweden Rock Festival i år er et sleazeband! Våkn opp, P3! Hvor er dekningen av norsk glam/sleaze?

    Ikke rart at internasjonale speidere er drittlei norsk indierock! Det er jo stort sett det eneste som har kommet fra Norge de siste åra, mye takket være p3 som konsekvent promoterer og spiller disse banda.

  2. Lasse sier:

    Opplev norsk musikk med trøkk!! The CumShots spiller på Rock51 i Sarpsborg 19.desember. Se http://www.rock51.no/TheCumshots.htm for mer informasjon. Vel møtt:)

Legg igjen en kommentar