Faren til Amy Winehouse med plate

Stopp pressen! Faren til Amy Winehouse gir ut sviskeplate!! Det er vel ikke så mange av oss som har tenkt tanken: «Når Amy Winehouse bruker så lang tid på å komme med en ny plate, håper jeg faren hennes kommer med en i stedet». Vel, du trengte ikke tenke det, for Mitch Winehouse har tenkt […]

Skrevet av:
Publisert 11:22 29 mai, 2010
Mitch og Amy Winehouse (Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Mitch og Amy Winehouse (Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Stopp pressen! Faren til Amy Winehouse gir ut sviskeplate!!

Det er vel ikke så mange av oss som har tenkt tanken: «Når Amy Winehouse bruker så lang tid på å komme med en ny plate, håper jeg faren hennes kommer med en i stedet». Vel, du trengte ikke tenke det, for Mitch Winehouse har tenkt tanken for deg.

Denne uken holdt han en showcase i London, der han sang låter fra platen Rush of Love som kommer neste måned. I et intervju med BBC, sier Mitch at han og Amy hadde snakka om dette i mange år, men tidspunktet har aldri vært riktig, på grunn av Amy sine stadige problemer. Det betyr vel at Amy for øyeblikket er frisk og rask, og at verden er klar for 11 «rat pack»-aktige swinglåter fremført av en 59 år gammel tidligere taxisjåfør. For, Amy Winehouse kommer i følge hennes far ikke til å være med på platen selv.

I det samme intervjuet, innrømmer Mitch at han neppe hadde fått gitt ut platen om han ikke hadde vært Amy sin far. Men på den andre siden; Om han ikke hadde kunnet synge, ville han ha blitt kastet ut av studio i løpet av fem minutter. Hevder Mitch.

Vel, bedøm selv:

Tags: , ,

Del "Faren til Amy Winehouse med plate"

Legg igjen en kommentar