Som far så sønn

Eplet faller ikke langt fra stammen, eller? Sjekk rappende white trash-sønn og nerdete progrock-sønn.

Skrevet av:
Publisert 12:38 17 august, 2010

Født sånn eller blitt sånn?

Når du er sønn av Will Smith, så ender du gjerne opp med sixpack abs og hovedrollen i en nyinnspilling av Karate Kid. Og når far din spiller i Dream Theater eller Insane Clown Posse, da går det som det må gå. Sjekk bare her.

Insane Clown Posse er ikke så kjent her hjemme, men tro meg når jeg slenger ut påstanden om at de er verdens mest nedrige band for verdens mest retarderte fans. Nå har en av medlemmene, Violent J laget en låt og musikkvideo med sønnen sin, Violent JJ.

Advarsel: du skulle ønske at øynene dine kunne skru tiden tilbake etter du har sett denne videoen. Eventuelt at du hadde en sånn Men In Black-pinne som sletter korttidsminnet. Eller kanskje du bare får lyst å stikke ut øynene? Uansett, nu kör vi:

Saklig! Insane Clown Posse er for øvrig bandet som står bak Gathering Of The Juggalos, eventen hvor Tila Tequila ble bombardert med flasker, stein og det som verre er.

Så over til noe mer faderlig og sunt. Mike Portnoy tjener til daglig til majones på brødskiven gjennom jobben som trommeslager i Dream Theater, men etter Avenged Sevenfold-batterist The Rev gikk i dørken i fjor steppet han inn på deres nye album. Her kan du se han gjøre tittelsporet fra Nightmare sammen med sin bittelille sønn. Lite Kid Portnoy kommer til å bli en av verdens beste trommiser om et tiår eller to:

Takk til Metal Sucks for inspirasjon.

Tags: , , , , , ,

Del "Som far så sønn"

Legg igjen en kommentar