Første Spellemann til Donkeyboy

Donkeyboy har hånket inn den første av fem mulige Spellemannpriser. «Ambitions» har blitt stemt frem som årets video av TV2s seere. Donkeyboy slo ut Karpe Diem, Kompani69, Kings of Convenience og Röyksopp da den første Spellemannprisen ble delt ut i dag. Ironisk nok har Donkeyboy laget ny video til «Ambitions» som et ledd i den […]

Skrevet av:
Publisert 22:30 5 mars, 2010
(foto: Kim Erlandsen/NRKP3)

(foto: Kim Erlandsen/NRKP3)

Donkeyboy har hånket inn den første av fem mulige Spellemannpriser. «Ambitions» har blitt stemt frem som årets video av TV2s seere.

Donkeyboy slo ut Karpe Diem, Kompani69, Kings of Convenience og Röyksopp da den første Spellemannprisen ble delt ut i dag. Ironisk nok har Donkeyboy laget ny video til «Ambitions» som et ledd i den internasjonale lanseringen av bandet.

Resten av Spellemannprisene deles ut under et arrangement i i Oslo Spektrun i morgen, og Lydverket kommer til å følge og kommentere begivenhetene her.

Donkeyboy er også nominert i kategoriene «Årets hit», «Årets nykommer», «Årets popgruppe» og «Årets populærkomponist».

Dette er «Årets video»:

Tags: , , ,

Del "Første Spellemann til Donkeyboy"
 

3 kommentarer på “Første Spellemann til Donkeyboy”

  1. Espen sier:

    Hvorfor er det ironisk?

  2. [...] lista over de fleste nominerte her. I ettertid har Donkeyboy allerede vunnet en Spellemann – og de nominerte til Årets Hit inkluderer nevnte Onkl [...]

  3. Sofius sier:

    Fordi den gamle tydligvis var god nok..

Legg igjen en kommentar