Første musikalske tegn fra M.I.A.

Ny musikkvideo fra det alle tror er klubbstjerna M.I.A. Et par musikknettsteder har posta den hemmelighetsfulle «THERES SPACE FOR OL DAT I SEE», en nedtempolåt der hun synger like flytende som rom-odysseen ordene forteller om – og vi skimter en stjerneansamling av grønt lys som kan være M.I.A. Fader skriver at «vi tror M.I.A. akkurat […]

Skrevet av:
Publisert 10:16 13 januar, 2010


Ny musikkvideo fra det alle tror er klubbstjerna M.I.A.

Et par musikknettsteder har posta den hemmelighetsfulle «THERES SPACE FOR OL DAT I SEE», en nedtempolåt der hun synger like flytende som rom-odysseen ordene forteller om – og vi skimter en stjerneansamling av grønt lys som kan være M.I.A.

Fader skriver at «vi tror M.I.A. akkurat la ut en ny sang men 100 prosent sikre er vi ikke» – og hvordan de har forsøkt å finne ut av dette, inkludert en PR-ansvarlig som visstnok ikke veit noe sikkert om låta. Nå er nettbuzzen i gang, iallefall.

Politisk har tamilen M.I.A. vært mer enn aktiv de siste åra – og sa nettopp «Fuck New York Times» et par ganger, via twitteren sin. NY Times anbefalte nemlig Sri Lanka som reisemål, og M.I.A. lar sjelden en anledning til å ytre seg til støtte for tamilene på Sri Lanka.

Musikalsk derimot har det vært stille fra M.I.A. ei stund. Nå lager hun musikk igjen, sammen med produsent Rusko – og Christina Aguilera har fortalt at M.I.A. er med på hennes kommende album.

Tags: , , ,

Del "Første musikalske tegn fra M.I.A."
 

1 kommentar på “Første musikalske tegn fra M.I.A.”

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, Jørund Høie Skaug. Jørund Høie Skaug said: Spretten sirupsdisco fra M.I.A, ser fram til album. RT @Lydverket: Første musikalske tegn fra M.I.A.: http://bit.ly/4F0tc8 [...]

Legg igjen en kommentar