Espers III

Espers er kanskje ikkje det bandet som har gått mest på folkemunne her på berget, men om ikkje veldig lenge er dei klar med sin tredje fullengder. Og dei fleste her veit jo at alle gode ting er tre.. Espers er eit psych folk band eller nyfolk om du vil, frå Philadelphia, Pennsylvania. Bandet oppstod […]

Skrevet av:
Publisert 9:00 5 september, 2009
Espers Foto: MySpace

Espers Foto: MySpace

Espers er kanskje ikkje det bandet som har gått mest på folkemunne her på berget, men om ikkje veldig lenge er dei klar med sin tredje fullengder. Og dei fleste her veit jo at alle gode ting er tre..

Espers er eit psych folk band eller nyfolk om du vil, frå Philadelphia, Pennsylvania. Bandet oppstod i 2002 som ein trio beståande av Greg Weeks, Meg Baird og Brooke Sietinsons. Men seinare blei bandet med hjelp frå Otto Hauser, Helena Espvall og Chris Smith. Sidan den gong har dei gitt ut  to plater og ein EP. Dette er finfin musikk som iallefall passar godt inn når høstmørket smyg seg innpå. Av ein eller anna merkeleg grunn har ikkje bandet slått veldig an her i landet, men dette kan jo fort endre seg no når tredje plata kjem ut rundt 20. oktober. Bandet vert utgitt på Drag City, og her kan du f.eks forhåndslytte litt på kva vi har i vente. Men det er berre ein liten smakebit altså.

Og låtlista den ser slik ut:

01 I Can’t See Clear
02 The Road of Golden Dust
03 Caroline
04 The Pearl
05 That Which Darkly Thrives
06 Sightings
07 Meridian
08 Another Moon Song
09 Colony
10 Trollslända

Tags: , , , , , , , ,

Del "Espers III"
 

3 kommentarer på “Espers III”

 1. Espen sier:

  Her i Norge kommer skiva, i likhet med de 2 foregående, på Wichita/Cooperative!

 2. ida. sier:

  godt du har kontroll!

 3. Oi, dette er det god grunn til å glede seg til!

  «Espers II» er vanvittig bra!

  Ellers kan denne være fin som introduksjon til bandet:
  [youtube nyWQvdM1Tw4]

Legg igjen en kommentar