Klar for ny dansedille?

Ny, rumpefiksert dans feier over Brasil som ild i tørt gress.

Skrevet av:
Publisert 12:58 7 juni, 2010
Surra De Bunda i praksis.

Surra De Bunda i praksis.

Dansen Surra De Bunda feier over Brasil som ild i tørt gress. Men den tar neppe over posisjonen som den nye fugledansen med det aller første. For dette er definitivt ikke kroppsutfoldelse for sarte sjeler.

Jamaicanerne har sin frekke, og til dels helseskadelige erotiske daggering dance. Den går, kort fortalt, ut på å ha sex med klærne på. Og det har gått hardt for seg på dansegulvene i Jamaica, da det har blitt rapportert om mange tilfeller av uheldige danseløver som rett og slett har brukket penisen i dansens hete. Det endte med at myndighetene nedla forbud mot låter med seksuelt innhold på radio og tv.

Nå har brasilianerne tatt over dansestafettpinnen, og populariteten til Surra De Bunda, som betyr noe sånt som dask på rumpa, er i ferd med å ta helt av. Opphavskvinnene til den mildt sagt eksplisitte dansen skal være Tequileras, lettkledde og syngende servitører hvis jobb er å helle tequila inn i munnen på tørste kunder.

Den aktive parten i dansen er kvinnen. Mannen sitter på gulvet, mens damen setter seg på huk og klasker bakdelen inn i ansiktet på dansepartneren. Noe sier meg at det snart meldes om en bølge av nakkeskadde og/eller øyeskadde brasilianske menn..

Her følger et knippe eksempler på Surra De Bunda, og du er herved advart om sterke scener.

Tags: , , , , , , ,

Del "Klar for ny dansedille?"
 

8 kommentarer på “Klar for ny dansedille?”

 1. Kristin Winsents sier:

  @Aksel Bergesen: kan ikke si at jeg har vært innom Smuglesning for siste nytt om Surra De Bunda. Ikke så veldig mystisk, det er mange nettsteder som skriver om den nye dansefeberen for tiden.

 2. OrrO sier:

  Må si jeg setter stor pris på en rolig lap dance i ny og ne… men whiplash og herpes i øyekroken på kjøpet, frister ikke.

 3. Jose sier:

  Brasil på sitt beste??

 4. Karl sier:

  Så temaet her er «Kiss my ass»?

 5. Dette er jo dansen for meg! Jeg var stor fan av lambada /dirty dancing på slutten av åttitallet, en dans som hovedsakelig består i å knu kjønnsdeler sammen så hardt som mulig, men dette! Dette er jo bare strålende! Sitte drita full på karsk på danselokalet og få ræv gnudd i fjeset! WFT!

  Sign me up!

 6. martin sier:

  Dette er ikkje like dristig som dansinga rundt middelhavet.

 7. [...] Her kan du se historiens dummeste dansetrend. [...]

Legg igjen en kommentar