Envy (Foto: Jonas Meek Strømman)

Envy (Foto: Jonas Meek Strømman)

Envy til Lydverket

De blir kalt verdens beste liveband. Envy kommer til Lydverket for å vise deg hvorfor.

Skrevet av:
Publisert 14:07 16 september, 2011
«Helstøpt, blodtight og gjennomarbeidet, men langt fra sjarmløst» mente vår egen Andreas Øverland etter Envys opptreden på årets Bylarm. «Envy har scenetekke å bli misunnelig av» smalt det fra Dagbladet etter opptreden på Øya i høst.
Etter festivalsommeren dro Envy til Emergenzafestivalen i Tyskland for å konkurere om tittelen «Verdens Beste Liveband», og den vant de. I oktober varmer de opp for Snoop Dogg i Oslo Spektrum, men først kommer Envy, med Nico Sereba og Vincent Dery foran et åttemannsband, for å fylle Lydverkets intimscenen til randen. Du kan få billetter.

Tirsdag 27. september kommer Envy til Lydverkets tv-innspilling på Internasjonalen i Oslo.
Har du lyst til å se dem fylle vår intimscene? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og si ifra hvor mange billetter du trenger! Det koster deg ikke en krone, og vi garanterer deg årets beste tirsdag.

Oppmøte er presis kl. 20.00
, og i løpet av 2 korte timer får du se reportasjer, intervjuer og anmeldelser før de kommer på lufta, kost deg på bar og opplevd at Envy spiller en eksklusiv konsert foran omtrent 150 heldige gjester. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

 

Tags: , ,

Del "Envy til Lydverket"
 

20 kommentarer på “Envy til Lydverket”

 1. Bjørn sier:

  Bah. Feil Envy! Det er jo helst de japanske Envy man tenker på hvis ikke annet er spesifisert.

 2. Vognhild sier:

  Hmm…verdens beste….

  Nok et refleksjonsløst innlegg fra musikkjournalister.

  • Preben sier:

   LOL! Ja, de vant tittelen «verdens beste usignerte band». så hvis du ikke er fornøyd, ikke kommentér. Disse gutta er råere enn de fleste!

 3. Kongen sier:

  Enig med Vognhild…
  Ting og tang blir litt for ofte og ukritisk referert til som verdens beste.

 4. LexLuthor sier:

  Syntes dette var litt rart.. Verdens beste liveband?! Eh?

 5. yky sier:

  Her må kortene være blandet? Det er selvfølgelig japanske Envy det refereres til når det snakkes om «verdens beste liveband»?

 6. Urban Turban sier:

  «De blir kalt verdens beste liveband». Lydverket er jammen meg et synkende skip.

 7. De var jo med i »beste usignerte band» i Tyskland.. Se Envy live, og dere skal få sjokk! De er de beste rett og slett!

 8. "Bedreviter" sier:

  De er bra live, for all del… Men verdens beste liveband er de ikke, da har en vært på ALT for få konserter med ALT for dårlige musikere! Synes generelt at musikkartikkler i Norge mangler perspektiv og innsikt. Sammenlignet med det en får servert på f.eks britiske nettsider. Nå sier ikke jeg at det er en kompetanse som jeg selv innehar, desto større grunn til at jeg vil bli opplyst på en saklig og god måte! Jeg er ikke interesert i å lese disse artikklene som er totalt blottet for faglig innsikt og istedet er en stor konkurranse i å finne de artigeste formuleringene.

 9. Kim K Kvitbein sier:

  Slår meg akkurat nå kraftig på brystet og ler hele veien til eksamen. Jeg skjønte umiddelbart at det var norske Envy det var snakk om. Mulig jeg er skarpere enn de andre i kommentarfeltet, mulig det var fordi det var et stort bilde av norske Envy over teksten.

 10. Jonas sier:

  ENVY vant jo Emerganza International, verdens største internasjonale bandkonkurranse.
  Hvorfor skulle de ikke være ett av verdens beste live-band, når de faktisk innehar tittelen??
  Riktignok, en konkurranse for usignerte band – men de slo tross alt 4000 band, også band fra nettopp Japan (Canada, Frankrike, England, Nederland, Australia and u name it!)

  Slutt å SYT for faen, les teksten – dere skjønner bandet er norskt.
  Hvor mange andre band har spilt i 5mnd før de blir hanket inn til Øya, Hove, Slottsfjell og jan-okt = 9mnd, da spiller de i spektrum!!!! FOR en prestasjon, man skjønner dette ikke er flaks, men jævlig bra jobbet av gutta og bandet. Gi FAEN i å disse, don’t hate – just ENVY :)

  De fortjener creds, ikke hets – hvem andre av dere her har nådd like langt på så få måneder? hmmm!

 11. Imer sier:

  Gleder meg!

Legg igjen en kommentar