Enslaved på Lydverket i kveld

Enslaveds grunnlegger Ivar Bjørnson avlegger visitt i studio, og vi byr dessuten på intervjuer med Mercury Rev, The Used, anmeldelser og den beste nye musikken på Lydverket på P3 fra kl 18:03: Mercury Rev slipper i dag albumet Snowflake Midnight, hvor du kan høre både katter, ekorn og ulv. For Mercury Revs Jonathan Donahue og […]

Skrevet av:
Publisert 15:42 29 september, 2008

Enslaved. Foto: Tina K/promo

Enslaveds grunnlegger Ivar Bjørnson avlegger visitt i studio, og vi byr dessuten på intervjuer med Mercury Rev, The Used, anmeldelser og den beste nye musikken på Lydverket på P3 fra kl 18:03:

Mercury Rev slipper i dag albumet Snowflake Midnight, hvor du kan høre både katter, ekorn og ulv. For Mercury Revs Jonathan Donahue og Grasshopper bor i små fjellbygder utenfor New York. Der møter man bjørner og prærieulver oftere enn mennesker, forteller de.

Ivar Bjørnson startet Enslaved som 13-åring, og har med det spilt i en av de viktigste metalbanda fra Norge over halve livet. Dét burde det bli en og annen saftig turnéhistorie av. Vi presser han for slike når den albumaktuelle Enslaved-gitaristen besøker Lydverket i studio.

Med utspring i en liten by i midtvesten i USA har bandet The Used vokst seg store, på tross av tragedier og vokalist McCrackens måneder som paparazzi-mat. Møt bandet i kveld.

Lydverkets anmelder Trine Sollie kaster seg over nye album fra Karpe Diem og Katzenjammer.

Dessuten er det fare for at du får høre noe med dette fabelaktige paret:

[youtube mpVcOodfGKE]

Tags: , , , , ,

Del "Enslaved på Lydverket i kveld"

Legg igjen en kommentar