Endelig tilbake!

Depeche Mode, The New Wine og Loddefjord Rock City: Se Lydverkets første sending for sesongen her.

Skrevet av:
Publisert 16:56 28 januar, 2009

Da var dagen kommet, Lydverket er endelig tilbake på statskanalens skjermer. Få med deg kveldens sending på NRK1 kl 23:15, se den her eller løp og abonnér på Lydverkets podcast. Det er ingen grunn til ikke å få med deg det vestlandske smørgåsbordet vi starter sesongen med i kveld.

Fjorden Baby! og John Olav Nilsen og gjengen har gjort mer enn å bli livstidsutestengt fra Samfundet i Trondheim. Sammen med kompis og hiphoper Lars Vaular lager de musikk som fortjent har fått oppmerksomhet langt utover drabantbyen Loddefjords snevre grenser. Lydverkets Kristin Winsents har tilbragt tid med Loddefjordartistene som drømmer om mer enn å kjøre taxi.

I går ble The New Wine nominert til StatoilHydro-stipendet som under årets by:larm deles ut til den artisten/bandet juryen mener har potensiale for et internasjonalt gjennombrudd. Nominasjonen kommer tidlig i bandets blodferske karriere, men det er kanskje helt på sin plass for et band som allerede har spilt oftere i London enn i Oslo. Finn ut hvorfor The New Wine er så hyppe på å bli store i utlandet før de gir oss her hjemme en sjanse å oppdage dem.

Okei, vi innrømmer at koblingen til resten av Bergensartistene er litt tynn, men de er Bergensaktuelle og de er Depeche Mode. Lydverket har selvsagt møtt Dave Gahan som forteller hvorfor de fortsetter å visuelt utfordre seg selv og makker Anton Corbijn.

Vi fortsetter å spandere låter i unik drakt til dere kjære seere, og i årets første tv-sendte utgave er det et av Norges (og ja, Bergens) travleste band som har funnet en lett klaustrofobisk arena for å spille en rykende fersk låt.

Alt dette i kveld på NRK1 kl. 23:15.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Endelig tilbake!"
 

5 kommentarer på “Endelig tilbake!”

 1. snuten sier:

  Noen som vet hvor man finner del2 av Radiohead dokumentaren? Den gikk så vidt jeg vet 6. januar. Nettradio arkivet oppe til venstre går kun tilbake til 7 januar

 2. [...] Bergensbølge eller ei, i kveld sender Lydverket sesongens første program (noen som ser Lydverket lenger forresten?) som har fulgt Fjorden Baby!, John Olav Nilsen & [...]

 3. bjørn skogsmongo sier:

  Raff kjenning, peeps! Godt å ha dere tilbake

 4. GUARD AVANT sier:

  Ærlig talt, NRK bøffer Kazue Ohno, den berømte butoh danser, som bir vist igjen og igjen i presentasjonen av Lydverket på NRK som teaser for programmet

  Crimetime anvender uten lov dansevideo av Kazue Ohno i sin videopresentasjon???

  Ærlig talt så uprofesonelt av både NRK og Crimetime, denslags er ulovlig!!!

Legg igjen en kommentar