En våt, Lykke Li drøm!

Gårsdagens konsert med Lykke Li var en fantastisk sterk oppvisning av ungdommelig og sår råskap. Så dukket Kleerup og Robyn opp på scenen, for å sende konserten inn i historien med en eksplosjon. Lydverket møtte Lykke Li rett før konsertstart. Det ble en utrolig opplevelse for publikumet på et utsolgt John Dee i går. Ikke bare […]

Skrevet av:
Publisert 17:51 11 desember, 2008

Gårsdagens konsert med Lykke Li var en fantastisk sterk oppvisning av ungdommelig og sår råskap. Så dukket Kleerup og Robyn opp på scenen, for å sende konserten inn i historien med en eksplosjon. Lydverket møtte Lykke Li rett før konsertstart.

Det ble en utrolig opplevelse for publikumet på et utsolgt John Dee i går. Ikke bare var Lykke Li og bandet ekstremt samspilte etter over ett år på sammenhengende turné. De hadde også fått noe rått over utrykket, som mest sannsynlig kommer fra å leve ut rockemytene. Det kan høre ut som den svenske 22-åringen har fått sin dose sex, drugs & rock n’ roll, og tro meg, det kler henne!

Nerven i alle låtene er skrudd i været, uten å fortape seg i harde, slitsomme rockeklisjeer. Publikum fikk servert og si hele debutalbumet Youth Novels, samt en briljant coverlåt av Kings Of Leons «Knocked Up» fra deres Because Of The Times-plate. Stemningen var med andre ord klart topp. kom ekstranummerene! Først hopper Kleerup opp scenen for å bidra deres felles låt «Until We Bleed». kommer Robyn smygene inn scenen, muligens dritt lei Diana Ross og resten av Fredsprisfolket som øvde i Spektrum i går. De følger opp med gromlåta «With Every Heartbeat», før alle tre og hele John Dee dro med en imponerende freestyle over  A Tribe Called Quest sin gamle klassiker «Can I kick It?».

Spørsmålet blir jo om Lykke Li greide å ikke bli overkjørt av sine eldre kolleger? Can she kick it, lissom? Jeg lover: YES, SHE CAN!

Jeg møtte henne rett før konserten for å prate om det siste året, hennes bidrag til Röyksopps kommende album (mars 2009) og Robyn.

Tags: , , ,

Del "En våt, Lykke Li drøm!"

Legg igjen en kommentar