En del av banden

Hurra! I kveld spiller Band Of Horses på Rockefeller i Oslo, og i morgen kan de høres på Folken i Stavanger. Begge arrangementene er naturligvis utsolgt, men det er grunn til å glede seg for de av dere som har billett: Jeg var på den fullstappede konserten på Vega i København, og konserten var vanvittig […]

Skrevet av:
Publisert 15:47 7 mars, 2008

Band of Horses + Mona B. i bandbussen. Foto: Stephan Reis, NRK Lydverket

Hurra! I kveld spiller Band Of HorsesRockefeller i Oslo, og i morgen kan de høres på Folken i Stavanger. Begge arrangementene er naturligvis utsolgt, men det er grunn til å glede seg for de av dere som har billett: Jeg var på den fullstappede konserten på Vega i København, og konserten var vanvittig – sterke låter, perfekt lyd og en Ben Bridwell som synger bedre enn noensinne.

Og, ikke minst, et band som har blitt mye tightere enn da de noe nervøst spilte på Øya i 2006 og måtte starte på nytt flere ganger, noe trommis Creighton Barrett fortalte meg skyldtes sjokk over at så mange kunne tekstene og sang med.

Her hjelper jeg bandet med å stemme diverse instrumenter:

Stemme, stemme. Foto: Stephan Reis, NRK Lydverket

Foto: Stephan Reis

PS. Klestips

Danske BOH-fans har mer til felles enn kjærligheten for bandets musikk. Sjeldent har jeg sett så mange med rotete hår og rutete skjorter (kan eventuelt byttes med stripete gensere).

Ruter og striper. Foto: NRK

Bandet selv går for skjegg og rutete skjorter. Noen av dem har i tillegg rotete hår.

Til dere som skal på konsert i kveld og på lørdag: Gled dere!

Tags: , ,

Del "En del av banden"
 

1 kommentar på “En del av banden”

  1. Kåre sier:

    Det var en bra konsert og stemmen er bare rå, men de klarer ikke helt å holde meg i ånde hele veien. Det blir litt for likt, kanskje. Minte meg litt om Death Cab for Cutie på den måten – elsker bandet, men live blir det litt statisk.

    Lurer egentlig på om jeg kjøperfor mye musikk, slik at jeg ikke klarer å få de ulike banda skikkelig under huden. Før kunne jeg jo høre på et album i to måneder i strekk og kunne alle tekstene, men nå har jeg såvidt fått av plasten på skiva før jeg kjøper en ny..

    Andre som har det slik?

Legg igjen en kommentar