Eminem sampler «What Is Love» i ny låt

21. juni slipper Eminem Recovery. Da synes han det er en god idé å finne fram Haddaway sin sommerslager  «What Is Love». De seneste årene har amerikanske rappere vist en dyp fascinasjon for europeisk popmusikk. Kanye West blir kompis med Coldplay-Chris, Jay-Z rapper mykt over «Forever Young» og Flo Rida lager dansemusikk med «You Spin […]

Skrevet av:
Publisert 9:45 9 juni, 2010
Haddaway er pop igjen. I hvert fall hos Eminem og Just Blaze.

Haddaway er pop igjen. I hvert fall hos Eminem og Just Blaze.

21. juni slipper Eminem Recovery. Da synes han det er en god idé å finne fram Haddaway sin sommerslager  «What Is Love».

De seneste årene har amerikanske rappere vist en dyp fascinasjon for europeisk popmusikk. Kanye West blir kompis med Coldplay-Chris, Jay-Z rapper mykt over «Forever Young» og Flo Rida lager dansemusikk med «You Spin Me Round», alt henger sammen.

Om to knappe uker slipper Eminem Recovery, et flunkende nytt album med produksjoner av Dr. Dre, Just Blaze, Jim Jonsin, DJ Khalil og flere andre fra rappens eliteserie. Inni der ligger også en låt som heter «No Love», hvor Lil Wayne og Eminem rapper og synger over en beat basert rundt Haddaways 1993-slager «What Is Love». Haddaway er riktignok født på Trinidad og delvis oppvokst i USA, men musikkarrieren hans ble skapt  i Tyskland via plateselskapet Coconut Records.

«No Love» er produsert av Just Blaze, som tidligere har koblet Syden-bangeren «Dragostea Din Tei» med T.I. og Rihanna på «Live Your Life». Les alt om Recovery her.

Uansett, låten sjekker du her, og vi vil gjerne høre dine tanker, refleksjoner og synsinger rundt dette med at Eminem og Haddaway nå går lykkelig hånd i hånd inn i sommeren:

Tags: ,

Del "Eminem sampler «What Is Love» i ny låt"
 

6 kommentarer på “Eminem sampler «What Is Love» i ny låt”

 1. MPT sier:

  Nei nei nei.
  Dette er det jævligste jeg har hørt på lenge. Euro-dance og rap har aldri hørt sammen.
  Hva blir det neste? Wu tang feat. Ace of base med låta The Sign?

 2. Andreas Øverland sier:

  Her er en godliste med andre folk som har gjort mer eller mindre det samme før: http://www.nrk.no/lydverket/amerikanske-rappere-digger-svensk-cheese/

 3. ROBERT sier:

  syk låt. beste jeg har hørt på lenge

 4. Drix sier:

  Hadde trodd det skulle vært verre egentlig.. var sobert gjort, men ikke noen fan av den grunn.

 5. Vegar sier:

  Muligens en av de feteste sangene i 2010, til TROSS for samplingen. Det nye albumet er et av Em’s aller beste, vokser for hver gjennomlytting!

 6. Audun sier:

  Sangen heter by the way no love !

Legg igjen en kommentar