Emil Nikolaisen produserer ny Woven Hand-skive

Moi- og Storåsaktuelle Woven Hand slipper sin nye skive Ten Stones 15. september. Serena Maneesh‘ Emil Nikolaisen har, sammen med Daniel Smith fra Danielson, skrudd til den mørke og opprørske gospelrocken. I tillegg til å være med å produsere, bidrar også Emil Nikolaisen med en nylonstreng-gitar på coverlåten «Quiet Nights Of Quiet Stars» (Antonio Carlos […]

Skrevet av:
Publisert 7:30 1 august, 2008

Bandanabrødrene: Emil Nicolaisen og David Eugene Edwards

Moi- og Storåsaktuelle Woven Hand slipper sin nye skive Ten Stones 15. september. Serena Maneesh‘ Emil Nikolaisen har, sammen med Daniel Smith fra Danielson, skrudd til den mørke og opprørske gospelrocken.

I tillegg til å være med å produsere, bidrar også Emil Nikolaisen med en nylonstreng-gitar på coverlåten «Quiet Nights Of Quiet Stars» (Antonio Carlos Jobim).

David Eugene Edwards og Emil Nicolaisen backstage på Øya i fjor. (Foto: Buddyhead)

David Eugene Edwards, mannen bak tidligere 16 Horsepower og nå Woven Hand, er en dypt kristen mann og kristendommen er det drivende elementet i sagene hans. Men hvordan er det å kombinere en inderlig religiøsitet med rockelivet? David Eugene Edwards har aldri hatt noe valg. Det begynte allerede da han var en liten gutt som vokste opp med en omreisende predikant-bestefar.

Hør intervju med Woven Hand fra Øyafestivalen i fjor
Woven Hand, David Eugene Edwards

Woven Hand spiller på Storåsfestivalen klokka ett torsdag natt. I tillegg til Kamerad & Spelemann-festivalen til Emil i Moi 23. august.

Tags: , , , , , , ,

Del "Emil Nikolaisen produserer ny Woven Hand-skive"

Legg igjen en kommentar