Elsker eller hater du stadionkonserter?

Hør debatten på Lydverket P3, tirsdag, kl 20:03.

Skrevet av:
Publisert 12:34 22 mai, 2009

Sommeren er ikke bare festivalenes årstid i år, de neste månedene utfordres de av stadionkonserter. Hva synes du om det? Hør debatten på Lydverket P3, tirsdag, kl 20:03.

De alle største artistene må du på enkeltstående stadionkonserter for å oppleve i sommer. For – grovt anslått – halve prisen av et festivalpass, kan du se og høre Madonna, Depeche Mode, Heaven and Hell, Leonard Cohen, Coldplay og AC/DC på en stor arena. Klare utfordrere til et allerede økonomisk prøvet festival-Norge.

Med enkeltkonsertene får du akkurat den musikken du har betalt for, men kan risikere å se bandet som knappenålshoder i horisonten om du står langt bak. Prisene kan imidlertid tale til et festivalbesøks gode, mens opplevelsen blir noe ganske annet. Hva innebærer stadionkonserter for festivalene? Og hva synes naboer om svære utendørskonserter, kan det bli tilstander som i München når AC/DC er igang på Valle Hovin?

Elsker eller hater du stadionkonserter?

Du kan klikke hva du føler øverst til høyre, mens panelet og ukas orakel tar debatten på Lydverket førstkommende tirsdag klokka åtte.

Om Elsk eller Hat:
I over fire år har Lydverkets Elsk eller Hat-panel spredd heder og galle om populærkulturelle fenomener, personer og trender fra musikkens verden.
Oppe til høyre på denne siden finner du en poll. Der er det to alternativer; Elsk og Hat. Det eneste du trenger å gjøre er at bestemme deg for om ditt hjerte er isende kaldt eller glødende varmt i forhold til ukens tema.
Elsk- eller Hat-panelet går av stabelen i Lydverket på tirsdager. De faste medlemmene er Natt & Dags webredaktør, hiphop-fantast og jordnært følelsemenneske Andreas Øverland, og Lydverkets egen stjernereporter og blogdronning Kristin Winsents. Når dommens tid kommer har de som vanlig hver sin stemme, mens folket – altså deg – har én: Pollen er folkets røst! I tillegg henter vi hver uke inn et orakel, som kan gi oss ekstra innsikt i det aktuelle temaet.
Lydverkets redaksjon kommer dessuten følge med nøye på hva du skriver på denne siden – kanskje plukker vi ut ditt tema og tar det opp til debatt?

Tags: ,

Del "Elsker eller hater du stadionkonserter?"
 

3 kommentarer på “Elsker eller hater du stadionkonserter?”

 1. Danielrausand sier:

  Jeg skjønner de som hater stadionkonserter, og jeg skjønner de som elsker det. Det er jo veldig kjipt å stå bakerst i en folkemengde på 10.000 mennesker og bare se favorittbandet som en prikk på scenen. Du ender da opp med å betale 500 kroner for å se bandet ditt på storskjerm.

  De som elsker stadionkonserter har kavet seg helt fremst foran scenen, og slåss for plassen sin. Det er sånn det funker, siden favorittbandet BARE gjør stadionkonserter. Da blir det en konsertlivsstil. Iron Maiden eller AC/DC spiller jo ikke på intime småklubber.

 2. Kåre G sier:

  savner et alternativ for oss som er likegyldige til stadionkonserter..

 3. kyrre l. sier:

  d e dejligt å slippe alle dårlege band man må høyra på festival, så e føretrekke stadionkonsert. fed lyd og dedikerte fans. elska!

Legg igjen en kommentar