ElektroØya

Øya er ikke bare indie på dagtid og kveldstid, det er også knallhard klubbing når mørket har senket seg. Men hva er verdt å få med seg? Lydverket siler Øyaklubbene for deg og hekter på et knippe deilige videoer og gratis nedlastinger i samme slengen! Allerede i kveld blir Oslo «verdens beste minste klubb-by». Enten […]

Skrevet av:
Publisert 19:29 11 august, 2009
Sunkissed på Blå (foto: Michael Magler)

Sunkissed på Blå (foto: Mike Magler)

Øya er ikke bare indie på dagtid og kveldstid, det er også knallhard klubbing når mørket har senket seg. Men hva er verdt å få med seg? Lydverket siler Øyaklubbene for deg og hekter på et knippe deilige videoer og gratis nedlastinger i samme slengen!

Allerede i kveld blir Oslo «verdens beste minste klubb-by». Enten du er nyfrelst dubstepper, undergrunnshipster eller bare nysgjerrig; her er de mest spennende inngangene til ny klubbmusikk, bragt oss av Øyafestivalen:

TIRSDAG
DJ Michael Mayer har, ifølge kjellerklubben the Villa, en unik pop-følelse enten han spiller techhouse eller disco. Verdensmusikk- og homsescene-inspirasjoner bør gjøre at du unngår å bli skremt av at han er tysk og driver et minimalhouse-selskap.

ONSDAG
Lot Lot gir Full Pupp, med blant andre Todd Terje. Mannen har fått en ny-hype på blogger verden rundt med sin rekutting av Michael Jackson. Lot Lot anbefaler imidlertid en litt raskere rekutt han har gjort av Moodyman: Moodyman

TORSDAG
I opptakten til Øya er dubstep-produsenten Zomby en stor snakkis – er han Aphex Twin’s arvtaker? Lot Lot på Dattera til Hagen vinner igjen:

FREDAG
Lydverkets nye Fredrikstad-favoritter, Munn til Munn, spiller på Camp Indie. Last ned MtMs banger av en remiks av Hiawatha på Urørt!
Magnetic Man setter rekord for hvor metallisk seigt det er lov å spille i festivalparken – før to tredeler av Magnetic Man står på scena på the Villa til igjen, som Benga og Skream. «Hva er greia med dubstep?» lurer du kanskje? Hvis så, sjekk ut Skreams remiks av La Roux’ «Inn For The Kill» «Inn For The Kill»
Og på Blå gir Sunkissed oss følsom house med Âme, samme kveld.

LØRDAG
Amanda Blank er heitest i Parken, last ned pule-låta «Might Like You Better» (blant annet i en Blackstarr-remiks) gratis her.
The Very Best, med Esau Mwamwaya fra Malawi og hypede Radioclit forventes å gi oss noe vi ikke kunne forvente!

… og trenger vi nevne Röyksopp? Hehe, god rave!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "ElektroØya"
 

1 kommentar på “ElektroØya”

  1. Steffen sier:

    I tilegg så spiller Slagsmålsklubben på Rockefeller på fredag, det blir bare herlich!

Legg igjen en kommentar