Mer Rihanna i Bergen!

Mer Rihanna i Bergen!

Popstjernas eneste konsert i Skandinavia denne sommeren ble utsolgt på rekordtid – nå er det duket for ekstrakonsert på Koengen.

Skrevet av:
Publisert 9:55 24 mars, 2011

17. august kommer Rihanna til Bergen, som en del av sin Loud-verdensturné.Billettene til konserten ble lagt ut for salg tidligere i vår, nærmere bestemt 9. mars kl. 09.00. Kl. 09.03 var samtlige billetter revet bort.

Nå er det klart at det blir satt opp ekstrakonserter 18. august, som følge av den enorme etterspørselen arrangørene har opplevd. Billettene til denne konserten legges ut for salg på fredag 25. mars, kl. 09.00. Så her gjelder det å ikke nøle!

Etter Bergensbesøket går turen videre til Leeds- og Reading-festivalene for Rihanna, og i løpet av vinterhalvåret er hun satt opp til hele ni konserter på Londons enorme O2-arena. Hun har likevel funnet tid til å stikke innom Oslo Spektrum 30. oktober i år.

Denne vanvittige interessen for popartisten her oppe i nord, står i skarp kontrast til realitetene Rihanna opplever i USA om dagen: Der kaller flere nå Loud-turneen en flopp. Grunnen til dette, er at Barbados-jenta ikke er i nærheten av å selge ut alle sine stadionkonserter, og flere steder taper konsertarrangørene millioner. I Boston har Rihanna til nå solgt rundt 4000 billetter – for å gå i null må det selges tilsammen 15 000.

I 2010 sparket Rihanna sin manager Marc Jordan, da turnen Last Girl On Earth måtte avlyse flere konserter på grunn av sviktende salg. Hun er nå signert på Jay-Zs Roc Nation, men det ser ikke ut til å ha løst alle problemer. I alle fall ikke i USA.

Tags: , , , , , ,

Del "Mer Rihanna i Bergen!"
 

2 kommentarer på “Mer Rihanna i Bergen!”

  1. tror ikke det... sier:

    Ikke faen om jeg drar på konsert med den mind-control-illuminati-djevel-tilbedende hora

  2. Ivan sier:

    Vas vas vas

Legg igjen en kommentar