Eksklusivt med Lindstrøm i kveld

Ukas mest kritikerroste spacediscoprins står for kveldens DJ-sett på Lydverket P3. Du hører det fra klokka åtte. Torsdag er dagen for å finne frem danseskoene til Lydverket, når DJs, artister eller de midt i mellom serverer eksklusive DJ-sett i spalten Rilleristing. I kveld er vi veldig glade for å kunne la Lindstrøm stå for store deler […]

Skrevet av:
Publisert 14:39 7 januar, 2010

Lindstrøm. Foto: Kim Hiorthøy/promo

Ukas mest kritikerroste spacediscoprins står for kveldens DJ-sett på Lydverket P3. Du hører det fra klokka åtte.

Torsdag er dagen for å finne frem danseskoene til Lydverket, når DJs, artister eller de midt i mellom serverer eksklusive DJ-sett i spalten Rilleristing. I kveld er vi veldig glade for å kunne la Lindstrøm stå for store deler av musikken, i en miks han har laget bare for deg og oss. Spacediscohelten er i vinden for tiden, ikke minst med sitt kritikerroste samarbeid med Christabelle.

Du kan forresten høre forrige, Nobel-kritiske Rilleristing akkurat her.

I tillegg gir vi deg eksempler på den beste nye musikken. Dette er hva du hørte i går.

Det danske bandet When Saints Go Machine forteller deg dessuten om at de er en del av en København-boom om dagen. Store deler av den boomen inntar for øvrig Bylarm i februar.

[youtube b7xTcd87QcM]

Tags: , , , ,

Del "Eksklusivt med Lindstrøm i kveld"
 

4 kommentarer på “Eksklusivt med Lindstrøm i kveld”

 1. DJ Friendly sier:

  …og rett etter Rilleristingen i Lydverket spiller jeg flere låter fra det ferske Lindstrøm & Christabelle-albumet i DJ Friendly kl.21-23.

  DJ Friendly ;)

 2. Mikael sier:

  Nice! Gleder meg som en unge til rilleristingen Kan man laste ned mixen som podkast etter sending?

 3. Siri Narverud Moen sier:

  Dessverre kan vi ikke podkaste sendinger med overvekt av musikk. Men følg med her de neste dagene, så skal vi få ut miksen som egen fil, Mikael!

 4. Mikael sier:

  Høres veldig bra ut :) Lindstrøm & Christabelle albumet har snurret og gått veldig mye her hjemme i det siste. Vet dere noe om datoer på Röyksopp’s Senior og nye Robyn albumet?

Legg igjen en kommentar