Eksklusivt: Live-opptreden med Paramore

Lydverket møtte verdensmesterne i catchy pop-rock og fikk en eksklusiv live-opptreden med på kjøpet.  Her kan du se idolet Hayley Williams og  Paramore spille kun for oss! Lydverket møtte nemlig tre femtedeler av Paramore da de besøkte Stockholm i slutten av mars. Bandet er kanskje mest kjent for å ha hatt kjenningslåten til den første […]

Skrevet av:
Publisert 11:48 7 april, 2010

paramore2NY

Lydverket møtte verdensmesterne i catchy pop-rock og fikk en eksklusiv live-opptreden med på kjøpet.  Her kan du se idolet Hayley Williams og  Paramore spille kun for oss!

Lydverket møtte nemlig tre femtedeler av Paramore da de besøkte Stockholm i slutten av mars. Bandet er kanskje mest kjent for å ha hatt kjenningslåten til den første Twilight-filmen, og ikke minst for sin energiske, motebevisste og selvsikre vokalist som skifter hårfarge like ofte som jeans. Sånn cirka.

Vokalist Hayley Williams, bassist Jeremy Davis og gitarist Taylor York kunne meddele at de gleder seg noe helt ekstremt til å spille for den norske fansen på Hove-festivalen. Og da Lydverket fortalte dem at det faktisk er den trofaste fanskaren i Norge som har mast på Hove om å booke dem, ble de så rørt at de bestemte seg for å synge en vakker ballade for Lydverket og Norge. Med en hilsen til fansen som ekstra bonus. Jammen er de ikke en fin gjeng, Paramore.

En ekslusiv hilsen

- Jeg skrev denne sangen til noen jeg er veldig, veldig glad i, sa vokalist Hayley Williams, etter at hun hadde sunget så fint at utsendte nesten må vedgå å ha blitt en aldri så liten smule rørt. Det er ikke umulig at det er kjæresten Chad Gilbert fra bandet New Found Glory hun sikter til…

Finn fram lommetørkleet og tenk på noen du er glad i. Vær så god, her får du en svært så eksklusiv hilsen og ”The Only Exception»  fra Paramore.

Gled deg til  Lydverkets sendinger utover våren – det kommer garantert mer om Paramore før festivalsommeren tar til.

Glad i fansen

- Vi synes det er veldig trist at vi ikke har tid til å ha mer direkte kontakt med fansen, fortalte Hayley, Taylor og Jeremy til Lydverket i Stockholm.
Paramore er nemlig veldig glad i og takknemlige overfor fansen, så da de skulle lage musikkvideo til ”The Only Exception” ba de fansen om å sende Valentine- kort som de kunne bruke. Williams fikk ideen en dag da hun kom hjem til sin mor fra turné og åpnet en gedigen boks med fanmail.  (Og ja, hun leser faktisk all fanmail. Det sa hun i alle fall til oss. )

- Jeg strødde alle brevene utover stuegulvet og da fikk jeg ideen: Hva om jeg kunne ligge oppå en haug med brev på ett av bildene i musikkvideoen?
Se alle de flotte kortene rødtoppen Williams og Paramore fikk i ”The Only Exception”.

Musikkvideo «The Only Exception»

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Eksklusivt: Live-opptreden med Paramore"
 

7 kommentarer på “Eksklusivt: Live-opptreden med Paramore”

 1. thomas sier:

  æ vil, æ vil, æ vil, æ vil, æ vil, æ vil på kosert me Paramore

 2. Alex sier:

  Herregud kor eg gleder meg til å se de på Hove!!!

 3. Helene sier:

  NÅ MÅ FOLK SLUTTE Å KALLE DEM TWILIGHT BAND! FOKUSER PÅ MUSIKKEN DERES ISTEDET FOR DEN JÆVLA FILMEN!

 4. Snuten sier:

  Er jo bare stas å bli linket opp til slike tv-serier! Før hadde vi jo f.eks Ed Sullivan bandet The Beatles

 5. Steffen sier:

  Gleder meg villt til Hove! Og Hayley er so jævelig søt! :)

 6. Jeanette sier:

  æ har så syyyykt løst å se dem i sommer men foreldran nækte mæ å dra heilte te Hove :( Drit kjipt sia di ikkje kommer hit so vældi ofte kan du si…

 7. Marieke Mulders sier:

  Utruleg synd at du ikkje får reist på Hove, men som ein aldri så liten trøst: Du får ein reportasje med Paramore i slutten av mnd på Lydverket. Følg med :-)

Legg igjen en kommentar