Ed Sheeran kjører fluktbilen i videoen til Devlins versjon av ”(All Along The) Watchtower”. Foto: Skjermdump.

Ed Sheeran kjører fluktbilen i videoen til Devlins versjon av ”(All Along The) Watchtower”. Foto: Skjermdump.

Ed Sheeran på flukt

Ed Sheeran er skutt og på rømmen i ny video fra Devlin.

Skrevet av:
Publisert 13:33 5 juli, 2012

Rapperen James Devlin, best kjent under familienavnet, har laget en coverversjon av Bob Dylan-klassikeren ”(All Along The) Watchtower”, som i sin tid også blei gjort herostratisk kjent av Jimi Hendrix. I den nye versjonen er det tatt i bruk samples fra begge versjonene.

De to i videoen til Devlin, sammen på rømmen, Ed Sheerans karakter føler seg ikke helt vel. Foto: Skjermdump.

De to "hovedrollene" i videoen til Devlin, sammen på rømmen, Ed Sheerans karakter føler seg ikke helt vel. Foto: Skjermdump.

Ed Sheeran fikk i forrige uke 8.000 med seg i allsang på Hove og var denne uka innom Sommeråpent, blant annet for å framføre sin ”The A Team”.

Han har bidratt med vokalspor til den nye tolkninga av ”Watchtower” og har blitt med på en aldri så liten cameo i videoen.

Dramaet som utspiller seg viser to kriminelle på rømmen, trolig fra et bankran. Devlins karakter er antagelig hjemme hos familien for å plukke opp noen nødvendigheter før flunkten fortsetter, mens Sheeran sitter bløende og venter tålmodig i fluktbilen. Hvordan det går til slutt skal vi ikke røpe. Se heller videoen nederst i artikkelen.

Sheeran har aldri lagt skjul på at han har ambisjoner i retning av filmlerretet og har tidligere sagt at han ville forsøkt seg som skuespiller om ikke musikken hadde tatt ham.

Se videoen til Devlins ”(All Along The) Watchtower” her:

Tags: , , , ,

Del "Ed Sheeran på flukt"
 

1 kommentar på “Ed Sheeran på flukt”

  1. [...] Se video: Ed Sheeran på flukt [...]

Legg igjen en kommentar