DU kan påvirke Klaxons’ nye album

Hvis du har tenkt deg på Klaxons-konserten på Oslo Live-festivalen i dag, så kan du i teorien være med på å bestemme innholdet på bandets etterlengtede nye album. Det sa to av Klaxons-medlemmene, James Righton og Simon Taylor-Davis da Lydverket møtte de tidligere i dag. Klaxons ga i januar 2007 ut den kritikerroste debuten Myths […]

Skrevet av:
Publisert 20:18 1 juli, 2009

Hvis du har tenkt deg på Klaxons-konserten på Oslo Live-festivalen i dag, så kan du i teorien være med på å bestemme innholdet på bandets etterlengtede nye album. Det sa to av Klaxons-medlemmene, James Righton og Simon Taylor-Davis da Lydverket møtte de tidligere i dag. Klaxons ga i januar 2007 ut den kritikerroste debuten Myths of The Near Future, men oppfølgeren lar vente på seg.  For å finne de aller beste låtene blant materialet de har laget så langt, benytter Klaxons seg av sommerens spillejobber for å teste hvilke av de nye låtene som funker aller best.

Righton og Taylor-Davis lovte at de kom til å teste ut tre-fem låter når de går på scenen på Kontraskjæret i Oslo.

Da Klaxons nylig opptrådte som overraskelsesband på den enorme Glastonbury-festivalen i England, hadde de forøvrig gått bananas i en kostymebutikk først:

Klaxons kledt for Glastonbury-festivalen (foto: Klaxons.net)

Klaxons kledt for Glastonbury-festivalen (foto: Klaxons.net)

Tags: , , , ,

Del "DU kan påvirke Klaxons’ nye album"
 

1 kommentar på “DU kan påvirke Klaxons’ nye album”

  1. [...] DU kan påvirke Klaxons’ nye album [...]

Legg igjen en kommentar