Du har vel ikkje gløymt Lene Marlin?

Lene Marlin, du veit Tromsøværingen som ein gang i 1998 gav ut «Unforgivable Sinner». Låta som blei spelt verden over, og som skapte hysteri i Kina og Japan. Remember? Sidan debuten i 98 har ho gitt ut fleire plater, men ingen så suksessfulle som den første. Spør du meg iallefall. Og det begynner å nerme […]

Skrevet av:
Publisert 8:00 7 februar, 2009
Foto: MySpace

Foto: MySpace

Lene Marlin, du veit Tromsøværingen som ein gang i 1998 gav ut «Unforgivable Sinner». Låta som blei spelt verden over, og som skapte hysteri i Kina og Japan. Remember?

Sidan debuten i 98 har ho gitt ut fleire plater, men ingen så suksessfulle som den første. Spør du meg iallefall. Og det begynner å nerme seg 4 år sidan siste utgivelse. Så er jo kanskje ikkje så rart om ho har gått i gløymeboka for nokre. Men ting forandrar seg plutselig raskare enn du klare å seie «ibsensripsbuskerogandrebuskevekster».

Og om du har gløymt Lene Marlin er, så fortvil ikkje. Det er nemleg moglegheiter for at du blir mint på kven denne dama er utover våren. EMI kan nemlig fortelle at frøkena er klar med ny låt, som ligg ute som streaming på hennar MySpace side.

Låta heiter «You Will Cry No More». Og du kan høyre den her.

Tags: , , , , , , ,

Del "Du har vel ikkje gløymt Lene Marlin?"
 

1 kommentar på “Du har vel ikkje gløymt Lene Marlin?”

  1. Tore sier:

    Kjempeflott låt av Lene!

Legg igjen en kommentar