Dreamon og Eva & the Heartmaker til Lydverket

Dreamon og Eva & the Heartmaker til Lydverket

Vi inviterer til innspilling av Lydverket. En perfekt tirsdagskveld, helt gratis.

Skrevet av:
Publisert 13:32 15 oktober, 2012

Det er store forventninger knyttet til R’nB-stjerneskuddet Dreamon. Veien var kort fra å være lovende Urørt-artist til å signere kontrakt med et digert plateselskap og herje på våre hjemlige hitlister. Nå skal han vise hva han er god for på Lydverkets scene.

Det finnes en sang som er så deprimerende at den har vært bannlyst av BBC i 70 år. «Gloomy Sunday» har drevet folk til desperasjon og selvmord i et par mannsaldre. Vi håper forbannelsen er opphevet og at Eva & the Heartmaker kommer helskinnet gjennom sin framføring av denne vakre, men farlige låta.

Vil du oppleve Dreamon og Eva & the Heartmaker live på Lydverket? Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og fortell oss hvor mange billetter du trenger.

Moroa finner sted på Internasjonalen i Oslo tirsdag 23. oktober. Oppmøte er presis kl 20. Får du billetter må de hentes samme dag og samme sted mellom kl 17 og 19.

I løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og livemusikk før det kommer på lufta. Kos deg på bar og opplev en eksklusiv konsert. Inngang er helt gratis, aldersgrense er 20 år.

Tags: , , , , , ,

Del "Dreamon og Eva & the Heartmaker til Lydverket"
 

3 kommentarer på “Dreamon og Eva & the Heartmaker til Lydverket”

  1. [...] Lydverket inviterer til innspilling. En perfekt tirsdagskveld, helt gratis.Sakset fra Lydverkets hjemmesider: [...]

  2. hvor kan man se eva & the heartmakers med gloomy sunday låta?

Legg igjen en kommentar