- Don’t do milk, drink drugs!

En klar lørdagsoppfordring fra de fire guttekompisene i Hoveaktuelle Black Lips fra Atlanta, USA. I tillegg til å lage poppete og psykedelisk garasjerock, er de også kjent for tissing på scenen (- I guess I had to pee), utagerende konserter og drøy dyrking av rockelivmyten. Som for eksempel etter en real sopptur i Nederland, hvor […]

Skrevet av:
Publisert 11:00 19 april, 2008

En helt vanlig dag på jobben for Black Lips (Foto: www.victimoftime.com)

En klar lørdagsoppfordring fra de fire guttekompisene i Hoveaktuelle Black Lips fra Atlanta, USA. I tillegg til å lage poppete og psykedelisk garasjerock, er de også kjent for tissing på scenen (- I guess I had to pee), utagerende konserter og drøy dyrking av rockelivmyten. Som for eksempel etter en real sopptur i Nederland, hvor gitarist Cole Alexander fikk en mystisk telefonsamtale. Fra fremtiden

Jo mere vi er sammen! (Foto: www.fredperrysubculture.com)

De amerikanske blomsterpunkerne i Black Lips slapp albumet Good Bad Not Evil på tampen av fjoråret. Black Lips har turnert rundt helt siden de var 15 år gamle. De er nå rundt 23. Så etter en åtte år lang helg, blir det nok av historier. De mener blant annet at de blir syke hvis de slutter å feste. – We only get sick if we get too much blood in our drug system.

De gjør tydeligvis sitt aller beste for at dèt ikke skal skje. Og etter en heidundranes sopptur i Nederland, overbeviste vokalist/bassist Jared Swilley gitarist Cole om at han fikk en telefonsamtale fra seg selv i fremtiden.

Intervju med Black Lips (OBS. Inneholder en del dopforherligende materiale.)
Intervju med Black Lips

De strukturerte guttene i Black Lips har også fått seg en blogg. Les blant annet fra forrige Oslobesøk i april, «Stranded in Norway. So fucking gay.»

Siste lørdagshilsen fra Black Lips: – We might beat you up, but then we’ll throw a surprise party for you and give you a big hug.
God helg!

Black Lips – Veni Vidi Vici
[youtube Rq5-gLkIzFc]

Black Lips live i Tijuana (sånn apropos utagerende konserter)
[youtube hpm8fDK4vIw]

Black Lips – Cold Hands
[youtube US0U9tixJbo]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Del "- Don’t do milk, drink drugs!"
 

3 kommentarer på “- Don’t do milk, drink drugs!”

  1. Axel sier:

    Dette er et band jeg bare MÅ utdype meg i! =D

  2. Beate sier:

    Og du vil ikke angre!

  3. [...] Hør også: Lydverkets radiointervju med gutta: “- Don’t do milk, do drugs”.  [...]

Legg igjen en kommentar