Donkeyboy kjenner på nervene

I dag spiller Drammensbandet Donkeyboy på Øyafestivalen, med bare en singelutgivelse på samvittigheten. Det er riktignok ikke en hvilken som helst singel, men en av årets store norske sommerhits: «Ambitions». Låta er nå i sin sjette uke på toppen av VG-lista etter sakte, men sikkert å ha klatret seg oppover siden slippet i mars. Vokalist […]

Skrevet av:
Publisert 13:18 12 august, 2009
donkeyboy_warner

Donkeyboy i omkledningsrommet. (Foto: Warner)

I dag spiller Drammensbandet Donkeyboy på Øyafestivalen, med bare en singelutgivelse på samvittigheten. Det er riktignok ikke en hvilken som helst singel, men en av årets store norske sommerhits: «Ambitions». Låta er nå i sin sjette uke på toppen av VG-lista etter sakte, men sikkert å ha klatret seg oppover siden slippet i mars.

Vokalist Cato Sundberg innrømmer at han kjenner på presset i forkant av både Øya-konsert og albumslipp.

- Vi er sykt fornøyd med hvordan plata tar retning, men man føler litt på presset. Jeg leste seinest i dag at fallhøyden var stor fra førstesingelen. Men jeg er rimelig sikker på at det skal gå bra.

Det fortalte Sundberg da Lydverket traff ham og broren Kent hjemme i Drammen for å snakke om arbeidet de sammen med plateselskapet har lagt ned for å bygge opp låta, bandets image og forventningene til deres kommende debutalbum. I en tid der ferske band gjerne gjør alt selv, var Donkeyboy fast bestemt på å nå den gode, gammeldagse drømmen om platekontrakt.

Donkeyboy og bransjen (Reporter: Rannveig Falkenberg-Arell)

Donkeyboys debutalbum «Caught A Life» skulle egentlig vært sluppet 7. september, men er nå utsatt til måneden etter. Det skal nemlig bli perfekt.

Tags: , , ,

Del "Donkeyboy kjenner på nervene"

Legg igjen en kommentar