Dommens dag for menn som hater kvinner og fans

Både ungpikeidolet Chris Brown og New Orleans-rapperen C-Murder møtte i retten i går. En av dem greide seg betydelig bedre enn den andre. Etter at Chris Brown smalt til Rihanna tidligere i år (og internett gikk amok), var endelig dommens dag kommet til Los Angeles. På tross av at Brown tidvis har blitt stemplet som […]

Skrevet av:
Publisert 15:41 26 august, 2009

Både ungpikeidolet Chris Brown og New Orleans-rapperen C-Murder møtte i retten i går. En av dem greide seg betydelig bedre enn den andre.

Etter at Chris Brown smalt til Rihanna tidligere i år (og internett gikk amok), var endelig dommens dag kommet til Los Angeles. På tross av at Brown tidvis har blitt stemplet som den nye Michael Jackson, var det lite pysj og dansing på biler utenfor rettslokalet, på tross av den sveisne sveisen Brown hadde anlagt for dagen. Som ventet ble Brown dømt til fem års prøvetid, 180 dagers samfunnstjeneste og 52 uker terapi. I tillegg fikk Brown nesten $3000 i bot.  Samfunnstjenesten ble for øvrig spesifisert til å gjelde fysisk arbeid, hvilket betyr at Brown framover må forvente å plukke søppel, fjerne graffiti og vaske biler i LA.

Et par timers flytur sør-øst klarte ikke rapperen C-Murder seg like godt. New Orleans-rapperen som er broren til barnevennlige Master P, og tidligere medlem av gruppa TRU ble nemlig dømt til ti nye år i fengsel. Siden 2003 har han sonet for drapet på en 16 år gammel fan, som han skøt utenfor en nattklubb i Louisiana. Saken ble tidligere i høst gjenopptatt grunnet mulige saksbehandlingsfeil, men i natt ble det altså klart at hr. Murder ikke skjemte navnet sitt. På tross av å ha sonet de siste seks årene klarte C-Murder å spille inn albumet Screaming 4 Vengeance i 2008, som ble mottatt med lunkne kritikker. For øvrig har også Murder hatt seg med en R&B-prinsesse – en gang i tiden var han nemlig sammen med ”The Boy is Mine”-Monica.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Dommens dag for menn som hater kvinner og fans"
 

1 kommentar på “Dommens dag for menn som hater kvinner og fans”

  1. [...] link is being shared on Twitter right now. @andreas_overlan said C-Murder vs. Chris Brown [...]

Legg igjen en kommentar