Djevelsk plate fra Danzig

I juni slipper Danzig sitt niende studioalbum. Til en djevelsk pris. Deth Red Sabaoth er den noe kryptiske tittelen på platen som kommer 22. juni. Men allerede nå kan du forhåndsbestille en deluxe-utgave av den. Og siden vi snakker Glenn Danzig, ser selvfølgelig boksen knalltøff ut: Men en annen fiks ting med deluxe-utgaven, er at […]

Skrevet av:
Publisert 17:04 3 juni, 2010

Danzig - Deth Red Saboath

I juni slipper Danzig sitt niende studioalbum. Til en djevelsk pris.

Deth Red Sabaoth er den noe kryptiske tittelen på platen som kommer 22. juni. Men allerede nå kan du forhåndsbestille en deluxe-utgave av den. Og siden vi snakker Glenn Danzig, ser selvfølgelig boksen knalltøff ut:

danzig_bundle_350
Men en annen fiks ting med deluxe-utgaven, er at den kommer i et begrenset opplag. Nærmere bestemt, i 666 eksemplar. Og prisen er naturlig nok … $ 66,66. (Hadde dette vært ordentlig gjennomført, burde jo prisen vært $ 6,66. Men det tilsvarer litt over 42 kroner med dagens dollarkurs, og da ville jo deluxe-utgaven ha kostet betraktelig mindre enn den ordinære utgaven, og det hadde jo vært litt rart…)

Her kan du høre første smakebit, «On A Wicked Night»:

Tags: , ,

Del "Djevelsk plate fra Danzig"
 

4 kommentarer på “Djevelsk plate fra Danzig”

 1. Terje sier:

  Kan man ringe 666 for å bestille? :)

 2. ottoegil sier:

  Flott at dere skriver om Danzig! Men dette er da virkelig en måned gamle nyheter…

 3. Anonym sier:

  Hei ottoegil!

  Det med plata er gammelt nytt, og On A Wicked Night hadde radiopremiere på noen utenlandske radiostasjoner for noen uker siden. Men, såvidt eg kan se, er det nytt at låten er lagt ut for streaming slik at alle kan høre den.

  Njål

 4. ottoegil sier:

  den har vel lagt ute en stund den også.. men for all del, det er kanon at dere poster den her også. ikke ofte Danzig får presseomtale i Norge.
  alt i alt har dere en flott og informativ side her :)

Legg igjen en kommentar