DJ Feadz innrømmer prostitusjon

… i overført betydning, i det minste. Franske Feadz, amerikanske Diplo og vår egen Todd Terje liker i alle fall å se hvor langt de kan trekke bruken av guilty pleasure-låter i DJ-settene sine. – Jeg kaller det hore-DJ’ing, sier en lattermild Feadz om leflingen med Neneh Cherry og Salt-n-Pepa. Se hele saken her: Og […]

Skrevet av:
Publisert 10:32 23 januar, 2008

DJ Feadz. Foto: Myspace

… i overført betydning, i det minste. Franske Feadz, amerikanske Diplo og vår egen Todd Terje liker i alle fall å se hvor langt de kan trekke bruken av guilty pleasure-låter i DJ-settene sine.

- Jeg kaller det hore-DJ’ing, sier en lattermild Feadz om leflingen med Neneh Cherry og Salt-n-Pepa.

Se hele saken her:

Og få med deg hele Lydverket-sendinga på NRK1 i kveld, kl: 23:20

Tags: , ,

Del "DJ Feadz innrømmer prostitusjon"
 

2 kommentarer på “DJ Feadz innrømmer prostitusjon”

 1. magne g sier:

  fin reportasje! – liker jo alltid dj-mat jeg da :-)

  et par kommentarer (og nå har jeg bare rukket å se utdraget over altså):

  allerede i 2001 merka vi på gølvet at indiekidsa ville danse igjen (etter at 80-tallsaktig rock hadde en liten renessanse som vel fortsatt sitter i); da spesielt hjulpet av 2many dj’s og mashupkulturen; houserevivalen kjentes vel godt i ryggmargen i 2003/04, hvis jeg ikke husker feil. så folket har dansa igjen i flere år. men utover de nevnte soulwax-folka så var det ingen som steppa opp og leverte det folket ville ha (bortsett fra kanskje james murphy (DFA) med sitt dj-arbeid).

  det tok rett og slett litt tid før (pioner)generasjonen med cratediggers ble dytta av (de lokale) scenene til fordel for yngre internet-seekers med mer eklektisk legning. det er jo nettopp dette paradigmeskiftet (om jeg får være pompøs) låta «losing my edge» av lcd soundsystem handler om; jeg ser på den låta som ei kulturhistorisk perle – kanskje verdens smarteste sangtekst?

  en annet ting (og dette er flisespikking): er ikke paul oakenfold tidenes største dj? (tenker da på publikumsmessig og inntekstmessig?) savner navnet hans i saken, sjøl om han kanskje ikke representerer den aller mest kredible musikken.

  men hey – mer klubbstoff! (når kommer det en sak om blogghouse og mp3-djing/den digitale revolusjonen [serato scratch live/abelton live/etc.]? så på quarten at ?uestlove brukte SSL da han spilte plater kvelden etter roots-koserten. og da er det blitt stuereint, hehe…)

 2. Mario sier:

  Fantastisk flott sak. Feadz er en praktfull inspirasjon bare som menneske, Todd Terjes Fleetwood Mac-remiks helt av hektene rå. Kan man finne den på nett noe sted?
  Takk.

Legg igjen en kommentar