Dio på Lydverket?

Hva gjør Dio-vokalisten i hagen, hvor blir det av det nye Jaga Jazzist-albumet, hvordan ligger Rockettothesky an med sitt bestillingsverk, hvorfor brukte Kaospilot fire år på å slippe det nye albumet sitt og hva synes Dungen og TSOOL om hverandre? Svarene får du på P3 i kveld. Ronnie James Dio var visst ute og ruslet […]

Skrevet av:
Publisert 16:12 3 mars, 2009
Lydverket ringer Ronnie James Dio i kveld. Foto: myspace.com/dioofficial

Lydverket ringer Ronnie James Dio i kveld. Foto: myspace.com/dioofficial

Hva gjør Dio-vokalisten i hagen, hvor blir det av det nye Jaga Jazzist-albumet, hvordan ligger Rockettothesky an med sitt bestillingsverk, hvorfor brukte Kaospilot fire år på å slippe det nye albumet sitt og hva synes Dungen og TSOOL om hverandre? Svarene får du på P3 i kveld.

Ronnie James Dio var visst ute og ruslet i hagen sin sist vi forsøkte å ringe han. Hva gjør en metalgud – han har både Dio, Black Sabbath og Rainbow på CV’en – hagen? Vi ringer igjen i kveld.

Rockettothesky og Susanna Wallumrød er to av landets fremste ambassadører for eklektisk pop og eksperimentell, vokaldrevet musikk. De to har slått hodene sammen om et bestillingsverk til Ladyfest 8. mars. Lydverket tok turen til øvingslokalet for å høre hvordan de lå an to uker før premieren.

To av Sveriges flotteste band – Dungen og The Soundtrack of Our Lives – spilte nettopp i Norge. Hva synes de egentlig om hverandre?

Kaospilots nye plate Shadows ble innspilt i 2005, men slippes i neste uke. Hvorfor akkurat nå, og hva har det norske hardcore-bandet drevet med i mellomtiden? Anders og Marius fra Kaospilot kommer i studio.

Hvor ble det egentlig av det nye Jaga Jazzist-albumet? Vi ringer Jaga-kaptein Lars Horntveth for å høre hva som har skjedd.

[youtube 6kPYkoUsMqo&eurl]

Tags: , , , , , , , ,

Del "Dio på Lydverket?"
 

2 kommentarer på “Dio på Lydverket?”

  1. Kim von Klev sier:

    Svenske band med overdrevne mengder hår <3

  2. M sier:

    Nam! For ei sending!

Legg igjen en kommentar