- 90 prosent er ræl

Marit Larsens første skisse til «Have You Ever» sang hun inn på iPhonen sin. Se og hør opptaket – og resten av ukens TV-sending – her.

Skrevet av:
Publisert 14:02 30 november, 2011

I kveld er det klart for årets nest siste utgave av Lydverket på TV. Den kan du se allerede nå i videoen over. Siri har dratt til Paris for å møte David Guetta, Njål har vært på guttetur med Backstreet Girls til Trondhjem, mens jeg ble igjen i Oslo for å ta imot vår gjest, selveste Marit Larsen.

28 år gammel, men noen millioner solgte plater og superhits som «Don’t Save Me», «Under The Surface», «If A Song Could Get Me You» og årets «Coming Home» i bagasjen. Hva er det egentlig med dette lille vidunderet av en låtskriver? Det var det jeg lurte på vi fikk Marit Larsen i intervjustolen.

Trikset til Marit er rett og slett å ta opp alle ideene på iPhone, slik at hun kan skille klinten fra hveten senere.

- 90 prosent av det jeg lager er jo ræl, forteller Marit smilende i intervjuet, og innrømmer at hun ender opp som den rare kunstneren som går rundt og nynner inn i iPhonen sin i alle tenkelige sammenhenger.

- Jeg var i et middagsselskap, og fikk en idé. Da tenkte jeg: «Marit, ikke gjør vesen av deg nå. Dette er ikke kult.» Så bøyer jeg med ned og synger nesten ned i vesken i telefonen, og tenker at denne ideen er så viktig at dette må ut, dette blir fantastisk, dette blir min neste hit! Paradokset er at jeg synger så mumlete og stille at man ikke hører noen verdens ting, hehe.

Men det blir hits av det også. På Lydverket kan du se Marit Larsen for første gang spille av nynningen som ble til «Have You Ever», låten hun spiller live i sendingen. NRK 2 i kveld kl. 2130.

Tags: , ,

Del "- 90 prosent er ræl"
 

5 kommentarer på “- 90 prosent er ræl”

  1. Triks? Nesten alle låtskrivere gjør da dette? Jeg inkludert.

  2. Anonym sier:

    Marit Larsen er usedvanleg pen. Og sjarmerende.

  3. Norges kjedeligste artist..

  4. Marit Larsen…jeg forstår det bare ikke. Hun gir meg ingenting, absolutt INGENTING, av musikalsk tilfredsstillelse eller utfordring, hun høres ut som hun egentlig skulle ha sunget på en barneplate, og jeg skal holde meg for god til å kommentere intervjuene, men come ooooooon…..dette er forsåvidt det mest moderate jeg noengang har uttalt meg om marit larsen, stolt av meg selv. 

Legg igjen en kommentar