Detox utsettes. Igjen.

Dr. Dres tredje soloalbum Detox har fortsatt ikke sett dagens lys. Nå forteller superprodusenten at hovedgrunnen er at han sliter med motivasjonen. Dr. Dres to første album, Chronic (1994) og 2001 (1999) har begge oppnådd klassikerstatus, og forventningene til tredjealbumet Detox har selvsagt vært skyhøye.  I snart seks år har superprodusenten annonsert tredjealbumet Detox og en haug med […]

Skrevet av:
Publisert 12:52 9 oktober, 2009

dr-dre-11

Dr. Dres tredje soloalbum Detox har fortsatt ikke sett dagens lys. Nå forteller superprodusenten at hovedgrunnen er at han sliter med motivasjonen.

Dr. Dres to første album, Chronic (1994) og 2001 (1999) har begge oppnådd klassikerstatus, og forventningene til tredjealbumet Detox har selvsagt vært skyhøye.  I snart seks år har superprodusenten annonsert tredjealbumet Detox og en haug med forskjellige artister og andre produsenter har vært involvert i prosjektet som aldri har sett dagens lys. Tidligere i år ble av låtene fra albumet brukt i en Dr. Pepper-reklame, men det er også det eneste verden har fått høre av albumet som etter hvert har utviklet seg til å bli et hiphop’ens svar på Chinese Democracy.

I februar 2007 fortalte Dr. Dre til radiostasjonen Power 106 at han hadde atten spor klare til albumet, og den gang skrøt han også av at han planla å gi ut hver eneste låt på albumet som singel.  I Mai i fjor meldte også nettsiden at AllHipHop.com at Detox endelig var ferdig, og samtidig begynte ryktene å spre seg om en påfølgende turne. Siden det har det stort sett vært stille.

Fram til i går, hvor Dre avslørte at prosjektet nok en gang er utsatt til 2010 og at hovedgrunnen var at han slet med motivasjonen.

«Forhåpentligvis kan jeg bli ferdig i løpet av året, så dere kan få høre det til neste år», uttalte han i det samme intervjuet.  Og dermed er det altså bare å smøre seg med tålmodighet et halvår til.

Her kan du høre noen ordentlige fine spor fra den gang motivasjonen ikke var noe problem:

Tags: , , , , , ,

Del "Detox utsettes. Igjen."

Legg igjen en kommentar