Det urbane stor-Oslo flotter seg til

En gang på tidlig totusentall kastet alle og enhver som skulle bli popstjerne ut musikkvideo. Konjunkturnedganger, internett og youtube satte sine stopper for den trenden. Men heldigivis lar ikke alle seg affisere av slikt smårusk. Her kan du se de nye videoene til stor-Oslos urbane, unge håpefulle! Elisaeth Carew har i videoen til førstesingelen «Destructive» […]

Skrevet av:
Publisert 15:48 2 juli, 2008

elisabethcarew.jpg

En gang på tidlig totusentall kastet alle og enhver som skulle bli popstjerne ut musikkvideo. Konjunkturnedganger, internett og youtube satte sine stopper for den trenden. Men heldigivis lar ikke alle seg affisere av slikt smårusk. Her kan du se de nye videoene til stor-Oslos urbane, unge håpefulle!

Elisaeth Carew har i videoen til førstesingelen «Destructive» satset på sexy poses:

[youtube uDVuKMxFMbU]

Ikke fullt så sexy posing å finne i Karpe Diems nye gatevideo (som bare betyr at den er billigere enn en vanlig video) til singelen «Stjerner» fra det kommende andrealbumet. Se den her.

Sichelle satser, som ungepikeidolene i Karpe Diem, på fargesterk rotasjon på Svisj. Nå er videoen til «Freaky» – den klart beste låta fra det forholdsvis svake selvtitulerte debutalbumet, her :

[youtube -wp-s4QMAvQ]

Litt mindre farger er det i (norges beste usignerte rapper?) Pumba sin stilrene video til låta «Pengelens» hentet fra mixtapen med samme navn:

[youtube hufz5IVfEnQ]

Haugenstua-gutta i Breaknecks har ikke laget noen glorete visualisering av låta «Hold Hodet Opp». Men til gjengjeld er Nasty Kutt-produksjonen godt over gjennomsnittelig fet.

[youtube 1A_a5oaCKLU]

Bærumsgutta i Bankrupt satser på den klassiske kombinasjonen av pupp og sigar i sin video til «Bounce til det her»

[youtube 6e7Xe-Ytp6A]

Til slutt kan du ta en titt på Emire og Lillebror kjent fra NRKs Glatte Gater, som har har dytta ut video til «Avor». (Visstnok er dette den første norske videoen som inneholder bilder av faktiske politimenn og politibiler. )

[youtube yoxajPtg810&feature=related]

Tags: , , , , , ,

Del "Det urbane stor-Oslo flotter seg til"
 

1 kommentar på “Det urbane stor-Oslo flotter seg til”

  1. Anette sier:

    Helsike, nå er det dårlige tider for norsk hip hop.
    Her var det mye jævlig.

Legg igjen en kommentar