-Det kommer en ny The Shins-plate

Etter at The Shins-vokalist James Mercer i det siste har brukt tiden på bandet Broken Bells, har fansen vært bekymret for The Shins sin fremtid. Men til Lydverket kom Mercer med en beroligende melding. The Shins var lenge indie-favoritter, men i 2004 nådde de et større publikum da låten «New Slang» ble introdusert i filmen […]

Skrevet av:
Publisert 8:56 26 april, 2010
The Shins (Foto: Nick Helderman)

The Shins (Foto: Nick Helderman)

Etter at The Shins-vokalist James Mercer i det siste har brukt tiden på bandet Broken Bells, har fansen vært bekymret for The Shins sin fremtid. Men til Lydverket kom Mercer med en beroligende melding.

The Shins var lenge indie-favoritter, men i 2004 nådde de et større publikum da låten «New Slang» ble introdusert i filmen «Garden State» med ordene: «Du må høre denne – den vil forandre livet ditt». Men siden den fabelaktige «Wincing the Night Away» som kom for tre år siden, har det vært stille rundt det The Shins. (Bortsett fra at James Mercer har sparka de to bandmedlemmene Marty Crandall og Jesse Sandoval…)

Da Lydverkets Kristin Winsents nylig traff Mercer og hans samarbeidspartner i Broken Bells, Brian Burton, under South By South-West, snakket Mercer også om fremtiden til The Shins:

Her kan du se «låten som vil forandre ditt liv»:

The SHins New Slang from Samuel Fast on Vimeo.

Tags: , , ,

Del "-Det kommer en ny The Shins-plate"

Legg igjen en kommentar