Det eneste TV-intervjuet med Dio

For to år siden, gjorde Dio-vokalisten sitt eneste TV-intervju for NRK. Se hele intervjuet her!

Skrevet av:
Publisert 16:08 19 mai, 2010

Ronnie James Dio (Foto: NRK/Klaas Snoek)

16. mai døde rockelegenden Ronnie James Dio. For to år siden, gjorde Dio-vokalisten sitt eneste TV-intervju for NRK. Se hele intervjuet her!

Det  var i forbindelse med Dio sin konsert på Sentrum Scene i Oslo 30. mai  2008, at Lydverket fikk audiens i garderoben et par timer før konsertstart. Det var en avslappa, men engasjert vokalist som snakka i vei om gitar-riffets død, posørbandene som ødela for de genuine metalbandene, MTV og musikkvideoer.

Men, han snakket også om sitt veldedighetsarbeid som nådde sitt høydepunkt da han samlet metal-eliten på 80-tallet til å spille inn låten «Stars». Dette var et prosjekt han hadde håpet å gjenta, men som han aldri fikk gjennomført før han søndag døde av kreft, 67 år gammel.

Her kan du se hele intervjuet:

Tags: , , , , ,

Del "Det eneste TV-intervjuet med Dio"
 

7 kommentarer på “Det eneste TV-intervjuet med Dio”

 1. En fantastisk mann og en fantastisk scenepersonlighet. Long live rock and roll and Dios music!

 2. Harald S sier:

  RIP DIO legend

 3. ChristofferW sier:

  Han var og fortsatt er gud

 4. BdB sier:

  Heldigvis var jeg på konserten, men dessverre blir det ikke noe Heaven & Hell 11. august på Koengen. Men Dio er for alltid ‘Holy Diver’!

 5. Rune Lamøy sier:

  Ååå jeg får sølv i øyet av denne mannen. Min første konsert som tolvåring var Dio, Holy Diver Tour på Hamar. Glemmer det aldri..Changed my live forever.
  Two roads diverged in a wood, and I-
  I took the one less traveled by,
  And that has made all the difference.

  http://www.boxreborn.com

 6. [...] Her kan du se Lydverket sitt intervju med Ronnie James Dio, gjort to år før han døde. [...]

 7. Han var en kul type! kjempe stor, veldig synn at han gikk bort nå! men for meg lever han videre i musikken som han lagde. Heaven and hell osv til lykke Ronnie james dio. Så en annen ting ,som jeg leste var at en eller annen Kristen sekt hadde møtt opp i begravelsen hans, og ga uttrykk for at han måtte brenne i helvete. Fordi at han var en djevel dyrker, fan’n t folk altså,i kristen dommen trodd jeg at man ikke skulle dømme menesker, måtte dem brenne i helvete selv!!! det finnes så mye fanatiske menesker i denne verden ,at det er til å spy av
  V/h Jon-Erik Jenen

Legg igjen en kommentar