Det elskede tiåret er straks over

Da det siste tiåret var oppe til debatt i dette tiårets siste Elsk eller hat, ble konklusjonen en enstemmig kjærlighetserklæring. Du kan høre hvorfor. I morgen kveld er det nye årtusenets første tiår over. Tidligere denne måneden var det musikken og alt som har med den å gjøre de siste ti årene som skulle diskuteres […]

Skrevet av:
Publisert 11:51 30 desember, 2009

elsker2000tallet

Da det siste tiåret var oppe til debatt i dette tiårets siste Elsk eller hat, ble konklusjonen en enstemmig kjærlighetserklæring. Du kan høre hvorfor.

I morgen kveld er det nye årtusenets første tiår over. Tidligere denne måneden var det musikken og alt som har med den å gjøre de siste ti årene som skulle diskuteres da Amund Grepperud og Andreas Øverland sammen med deg skulle ta stilling til om de elsker eller hater det siste tiåret. Tidligere Spirit-redaktør, nå Dagbladet-journalist, Anne Gunn Halvorsen stilte som orakel. Og diskusjonen, den gikk som dette:

elsker-eller-hater-du-det-siste-tiaret

Det siste tiåret ble også oppsummert på Lydverket på NRK1 tidligere i vinter:

Tags: , , , , ,

Del "Det elskede tiåret er straks over"
 

1 kommentar på “Det elskede tiåret er straks over”

  1. gia sier:

    Tiåret hvor alle hadde lyst til å være forskjellige og skille seg ut, men når 2009 kom så ble tiåret så konformt at alle til slutt lagde lik musikk. Det noe ironiske er at alle til slutt ga ut indie-plater, eller oversatt til norsk; alternativ rock. Hehe jeg synes det er litt morsomt at hipsterene er en flokk med sauer som tror de er spesielle fordi de hører på eller bedriver med noe de tror er independent og alternativt! «Alternativt»

    PS: Tammene til indie-rocken kommer til å bli hva kubjellene var for puddelrocken. Men for å ikke svertte tammenes gode navn og rykte så legger jeg ut denne flotte tamme-låta fra Buddy Holly: http://www.youtube.com/watch?v=ku5UeUT7yIQ

Legg igjen en kommentar