Destruktive småsøsken

Norges potensielt mest kjente lillesøster, Elisabeth Carew, er noen små måneder unna å være klar med sitt debutalbum, produsert av Thomas Eriksen (som tilfeldigvis er lilleboren til den noe mer kjente produsenten og tidligere idoldommeren David Eriksen). Se og Hør får med andre ord mye å henge fingra i framover. Den yngre Eriksen har tidligere […]

Skrevet av:
Publisert 13:44 5 mai, 2008

elisbaethcarew.jpg

Norges potensielt mest kjente lillesøster, Elisabeth Carew, er noen små måneder unna å være klar med sitt debutalbum, produsert av Thomas Eriksen (som tilfeldigvis er lilleboren til den noe mer kjente produsenten og tidligere idoldommeren David Eriksen).

Se og Hør får med andre ord mye å henge fingra i framover. Den yngre Eriksen har tidligere produsert for Mira Craig og står også bak noe eksentriske Names kommende debut Drum.

Frøken Carew forteller til stress.no at hun satser på å legge seg i et musikalsk landskap mellom R&B og Pop – en kategori et utall andre norske prosjekter har feilet før.

Her kan du høre en smakebit fra Carews nye singel, talende nok (?) titulert «Destructive»:

[youtube MSb4LPTYYYM]

Hva synes du om unge Carew? Kommer ungpiken til å feie all motstand av banen, eller er «Destructive» mer som et selvmål å regne?

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Destruktive småsøsken"
 

1 kommentar på “Destruktive småsøsken”

  1. Siri-Lill sier:

    Å nei. La meg slippe elendigheten. Vær snille, Lydverket, ørene mine verker.

Legg igjen en kommentar