Denne videoen fikk MTV to millioner i bot for å vise

[youtube 1P3Wc-37pC4] Det er altså fortsatt futt i den Chris Cunningham-regisserte musikkvideoen som akkompagnerer Aphex Twins snart ti år gamle «Windowlicker». Det er det britiske medietilsynet som har funnet at den gangstarap-parodierende videoens «støtende innhold» – og dét vist før klokken ni på kvelden – er kritikkverdig nok til å fortjene en saftig bot, melder […]

Skrevet av:
Publisert 13:07 6 juni, 2008

[youtube 1P3Wc-37pC4]

Det er altså fortsatt futt i den Chris Cunningham-regisserte musikkvideoen som akkompagnerer Aphex Twins snart ti år gamle «Windowlicker».

Det er det britiske medietilsynet som har funnet at den gangstarap-parodierende videoens «støtende innhold» – og dét vist før klokken ni på kvelden – er kritikkverdig nok til å fortjene en saftig bot, melder Dagbladet.

Far (?) sjæl; Richard D. James - aka Aphex Twin. Foto: Chris Cunningham/Coverfaksimile

For de som ikke gidder å ta seg bryet med å telle forekomster av ordet «fuck» i introen til denne ellers instrumentale låten: Tallet er 44. Dét er imidlertid langifra det mest forstyrre(n)de med denne, det må sies, fortsatt deilig forrykte videoen. Har du ikke sett den før, er du herved advart.

Av samme artist og regissør, og definitivt i samme kunstneriske univers – denne er også verdt et gjensyn:

Aphex Twin – «Come To Daddy»

[youtube 5Az_7U0-cK0]

Tags: , , , , ,

Del "Denne videoen fikk MTV to millioner i bot for å vise"
 

4 kommentarer på “Denne videoen fikk MTV to millioner i bot for å vise”

  1. Mørkt, mørkt, mørkt.

  2. Steffen sier:

    herlig herlig :)

  3. [...] er snart to år siden MTV fikk to millioner kroner i bot for å vise Aphex Twins deilig forryktede “Windowlicker&#82… på feil tidspunkt. Den Chris Cunningham-regisserte videoen kan i mange land bare vises etter [...]

  4. [...] det gamle er godt, det også. Du husker nok i alle fall klassikeren “Windowlicker” fra [...]

Legg igjen en kommentar