Den første på fire år

Gutta i a-ha er kanskje ikkje verdas beste vener, og dei har kanskje ikkje vore så aktive saman dei siste åra. Men no er det på tide å hente opp igjen tråden, og renske øyra for å blir klar for ny norsk popmusikk. Eller a-ha musikk, om du vil. a-ha hadde preimere på ei rykande […]

Skrevet av:
Publisert 9:00 25 april, 2009

Gutta i a-ha er kanskje ikkje verdas beste vener, og dei har kanskje ikkje vore så aktive saman dei siste åra. Men no er det på tide å hente opp igjen tråden, og renske øyra for å blir klar for ny norsk popmusikk. Eller a-ha musikk, om du vil.

a-ha hadde preimere på ei rykande fersk låt i går. «Foot of the Mountain» er namnet. Og dette er første låt ut, på det som kjem til å bli det niande albumet til Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy. Låta er skrive av forholdsvis Magne og Paul (jada, vi er vel på fornavn med dei er vi ikke?), medan Steve Osborne har produsert og miksa det heile. Og den nye plata skal vere klar til juni, i år altså.

Aftenpostens anmelder var ikkje så veldig begeistra for låta, så då er det berre opp til deg å synse og meine. Og det kan du gjerne gjera i kommentarfeltet under, men det blir etter å ha høyrt låta såklart.

Foot of the Mountain (via Universal Music)

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Den første på fire år"
 

4 kommentarer på “Den første på fire år”

 1. Stein Roar sier:

  Jeg omtalte denne låten i går, og jeg må si at dette er godt stoff fra A-ha. Som fan av gutta så har jeg savnet noe som lyder så godt som dette, gleder meg til å høre albumet.

 2. Pål Ruben sier:

  Jeg har altid likt a-ha og vært stor tilhenger av dem siden jeg var 9-10 år. Denne låten er ok. De har selvfølgelig laget mange låter som er bedre enn denne, men så har de også noen få låter som er dårligere. Jeg håper at de fleste låtene på det kommende albumet er bedre enn denne, selv om den er grei.

 3. Thormod sier:

  Vært a-ha fan i årevis og ble ganske skuffet etter å ha hørt låta første gang. Så feil kan man ta, blir bare mer og mer glad i låta, tok bare litt tid:) Gutta er flinke!

  Gleder meg til fortsettelsen som jeg tror blir enda bedre. Shadowside og Riding the crest skal være enda bedre:)

  Nå savner jeg bare at den blir sendt på radio!!

 4. taco sier:

  Har vært a-ha-fan lenge, men denne låta ble litt for tam og kjedelig for min del…

Legg igjen en kommentar