Den eneste rapperen i verden som støtter John McCain

[youtube wxtH1AbajMQ] Jay-Z, Nas, Big Boi, Lil Wayne, Young Jeezy, Common og Diddy utgjør bare toppen av det massive isfjellet av urbane amerikanske artister som har kastet seg ut i høstens kollektive Obamarama. Så har du rapperen Daddy Yankee, som har valgt å støtte republikaneren John McCain (ja, republikanerne stiller også med kandidat til valget […]

Skrevet av:
Publisert 16:52 29 august, 2008

[youtube wxtH1AbajMQ]

Jay-Z, Nas, Big Boi, Lil Wayne, Young Jeezy, Common og Diddy utgjør bare toppen av det massive isfjellet av urbane amerikanske artister som har kastet seg ut i høstens kollektive Obamarama. Så har du rapperen Daddy Yankee, som har valgt å støtte republikaneren John McCain (ja, republikanerne stiller også med kandidat til valget i november).  

Reggaeton/hiphop-artistens utstrakte hånd til McCain har vekket avsky blant hans kolleger. Fat Joe kaller ham en «sellout», og forteller at han ble kvalm da han leste nyheten. Det begynner med andre ord å dra seg til i den amerikanske valgkampen.

Spørsmålet blir til syvende og sist: Vil den overveldende, øredøvende hyllesten til Obama fra den kulturelle eliten i USA (og hele resten av verden) føre til en Barack-backlash blant de amerikanske velgerne, som faktisk skal avgjøre det hele om et par måneder? Kjør debatt.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Del "Den eneste rapperen i verden som støtter John McCain"
 

1 kommentar på “Den eneste rapperen i verden som støtter John McCain”

  1. hans J sier:

    Jeg trur det. Jo flere fornuftige mennesker som stemmer Obama – jo flere brødhuer vil Stemme Republikkansk. Samme i Norge med FRP.

Legg igjen en kommentar