deLillos-spesial i Lydverket

deLillos-spesial i Lydverket

Hva er hemmeligheten bak bandets sukksess, og hvilken låt var det som holdt på å gjøre slutt på hele bandet? Medlemmene forteller åpenhjertig.

Skrevet av:
Publisert 17:48 20 januar, 2011

25 år har gått siden deLillos debuterte med albumet «Suser avgårde». Siden den gang har de boret seg dypere og dypere inn i de norske musikkhjerter.

Vi hyller jubilantene og vier kveldens sending til en dokmuntar vi laget i forbindelse med bandets tjueårsjubileum. I Lydverkets dokumentar møter vi fire åpenhjertige medlemmer. Du får høre deres egne refleksjoner om nettopp hva som har gjort de så store, og låta som nesten holdt på å ødelegge deLillos.

Du får også se private klipp fra oppstarten og historien om hvordan de som musikere prøvde hardt å holde på integriteten samtidig som publikum tok over styringen.

25 år for deLillos er ingen alder, akkurat nå er de London, nærmere sagt i legendariske Abby Road Studios, og spiller inn studioversjonen av «Trist å være glad». De ble også nominert til Spellemann for «Årets popguppe», med «Hjernen er alene i Operaen» i forrige uke.

Se kveldens sending:

Tags:

Del "deLillos-spesial i Lydverket"
 

4 kommentarer på “deLillos-spesial i Lydverket”

 1. Kjell sier:

  Hei, jeg vil bare si at jeg er litt skuffet nå. Her hadde jeg gledet meg til ny sesong av Lydverket og så sender dere en reprise av et 5 år gammelt program.

  Det er en helt fin dokumentar om DeLillos, men kunne dere ikke sendt den som en egen dokumentar og ikke som et Lydverket-program? Jeg hadde håpet på noe nytt…

  Håper dere kommer sterkere tilbake!

  Kjell.

 2. peter zen sier:

  Lars Lillo er en arrogant møkkamann. Ikke la deg lure av hans «gutteaktige», «kledelig sjenerte» «Lillebjørn Nilsen light»-image. Mannen er en kynisk faen som driter i dem som backa ham den gang han var ungt og grønn. En bløff!

 3. [...] This post was mentioned on Twitter by Spellemann, Aasmund B. Sivertsen. Aasmund B. Sivertsen said: Norges beste band: http://www.nrk.no/lydverket/delillos-spesial-i-kveldens-lydverket/ [...]

Legg igjen en kommentar