Debatt og konsert på P3

Forfatter og musikkjournalist Marta Breen møter VGs Thomas Talseth møtes til et endelig oppgjør i en special edition av Elsk eller hat. Og, vi drar på konsert med Santigold og The Gossip. For kort tid siden skrev forfatter og musikkjournalist Marta Breen et innlegg i Dagbladet, hvor hun blant annet kritiserte mannlige musikkanmeldere for ikke å […]

Skrevet av:
Publisert 18:03 18 februar, 2009
Beth Ditto in action. Foto: myspace.com/gossipband

Beth Ditto in action. Foto: myspace.com/gossipband

Forfatter og musikkjournalist Marta Breen møter VGs Thomas Talseth møtes til et endelig oppgjør i en special edition av Elsk eller hat. Og, vi drar på konsert med Santigold og The Gossip.

For kort tid siden skrev forfatter og musikkjournalist Marta Breen et innlegg i Dagbladet, hvor hun blant annet kritiserte mannlige musikkanmeldere for ikke å takle personlige tekster fra kvinnelige artister skikkelig. Hun påstår at gjennomgangstonen er at de er gnålete og sutrete – at de rett og slett får kjeft for å synge om seg selv.

En av dem som beskyldes for dette et VGs musikkanmelder Thomas Talseth, som i en oppfølgingssak anklager Breen for å være kvinnsjåvinist, med et korstog mot mannlige musikkjournalister.I kveld møtes de ansikt til ansikt, i denne spesialutgaven av Elsk eller hat.

Siden har også Trine Sollie kastet seg i debatten.

I tillegg klinker vi til med konsertekstragavanaza: Santogold, som har byttet navn til Santigold siden sist, leverer herlig Brooklyn-elektro åkke som. Og The Gossip med Beth Ditto i front, smeller deg i veggen med sin ektefølte dansepunk.

Tags: , , , , , , , ,

Del "Debatt og konsert på P3"

Legg igjen en kommentar