Nico D - her fra Hove '10 - er blant artistene du kan oppleve på Rockefeller på fredag. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Nico D - her fra Hove '10 - er blant artistene du kan oppleve på Rockefeller på fredag. Foto: Kim Erlandsen, NRK P3

Dans helga inn!

På fredag tar Nico D, Admiral P, Sisi, Jaa9&Onkl P og Herreløse over Rockefeller i Oslo. Vi gir bort billetter til moroa!

Skrevet av:
Publisert 17:27 21 februar, 2012

Oslogutten Nico D har vært en av de drivende kreftene i Oslos reggaemiljø i lang, lang tid, med en rekke singler og inspirerte liveopptredner på samvittigheten. Jah Mason-samarbeidet «Ruff Times» gikk til topps på de jamaicanske hitlistene i 2009, og låten «Soul Searching» gjør det i øyeblikket skarpt på P3, men debutalbumet har latt vente på seg. Inntil nå.

Mannens første fullengder, Coming In From The Cold, er nemlig straks ute, og det feires på standsmessig vis med konsert på Rockefeller førstkommende fredag. Som gjester har han med seg mangeårig makker Admiral P, som med «Snakke litt» med ett ble norsk reggaes ansikt utad. Det ferske soul-stjerneskuddet Sisi og rap-alibiene Jaa9 & Onkl P og Herreløse bidrar til at dette blir en fredagsfest med urbant fortegn.

Lyst til å ta med en venn og danse helgen inn helt gratis?

Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no med Nico D i emnefeltet, navn og telefonnummer vedlagt, samt en sabla god grunn til at du fortjener å peke nese til køen med betalende gjester.

Vinnere trekkes og kontaktes via SMS kl. 12 på konsertdagen, altså fredag 24. februar. Arrangementet har 18-årsgrense.

Nico D – «Soul Searching»:

 

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Dans helga inn!"
 

2 kommentarer på “Dans helga inn!”

  1. Aww!!!!!!!!!! må komme meg dit…….

  2. Aww!!!!!!!!!! må komme meg dit…….

Legg igjen en kommentar