Dangermouse med nytt folkprosjekt

Dangermouse har teamet opp med den britiske folksangerinnen Helena Costas under aliaset Joker’s Daughter. Sammen gir de ut albumet The Last Laugh på EMI i neste uke. Dangermouse og Sparklehorse har lenge jobbet med albumprosjektet Dark Night of the Soul, med diverse gjestevokalister som David Lynch, Iggy Pop, Nina Persson og Julian Casablancas. Dette har […]

Skrevet av:
Publisert 15:40 10 juni, 2009


Dangermouse har teamet opp med den britiske folksangerinnen Helena Costas under aliaset Joker’s Daughter. Sammen gir de ut albumet The Last Laugh på EMI i neste uke.

Dangermouse og Sparklehorse har lenge jobbet med albumprosjektet Dark Night of the Soul, med diverse gjestevokalister som David Lynch, Iggy Pop, Nina Persson og Julian Casablancas. Dette har vi skrevet om på bloggen tidligere. Det ser derimot ut til at dette prosjektet forsvinner inn i en bokutgivelse på 5000 eks., hvor David Lynch har tatt bilder. Det blir dermed ikke noen ren cd-utgivelse av dette.  Sparklehorse skal forøvrig også bidra på albumet til Joker’s Daughter.

Joker’s Daughters album kommer din vei 15. juni, og du kan høre noen låter på deres Myspace nå. Costas og Dangermouse møtte hverandre allerede i 2003, og har brukt lang tid på dette albumet mellom alle andre prosjekter. Luftig folk-musikk med deilige strykerarrangementer er stikkordene.

Tags: , , , , , , ,

Del "Dangermouse med nytt folkprosjekt"
 

2 kommentarer på “Dangermouse med nytt folkprosjekt”

  1. As sier:

    interessant

  2. Drix sier:

    DM viser seg mer og mer som en bra produsent for flere forskjellige sjangere, og dette var fint! Spesielt singelen satt bra. Kan bli spennende å høre mer.

Legg igjen en kommentar