Spilleliste mandag 31. januar

Spilleliste mandag 31. januar

Spansk elektropopbølge og svingende svensk i Lydverket på P3, med ferske konserter med Crystal Fighters og Britta Persson. Dette ble spilt.

Skrevet av:
Publisert 14:30 31 januar, 2011

De London-baserte spanjolene i Crystal Fighters er i vinden om dagen, med ferskt albumdebut og spillejobber Europa rundt. Sammen med El Guincho og Delorean er de del av en gruppe spanske artister som den siste tida har lyktes i å skaffe seg oppmerksomhet også utenfor hjemlandet. Det skulle da bare mangle, med deres forfriskende blanding av sval akustikk og eggende elektronikk.

Neste helg kommer kvintetten til Oslo, men du hørte dem på P3 allerede mandag kveld, med en opptreden fra den nederlandske bransjefestivalen Eurosonic tidligere denne måneden.

Også svenske Britta Persson spilte på årets Eurosonic. Der serverte hun en håndfull låter fra sitt nyeste album, Current Affair Medium Rare, som kom ut i fjor høst.

Disse låtene hørte du:

The Bellrays – Black Lightning

Britta Persson – Annoyed To Death
Britta Persson – For The Steadiness
Britta Persson – Meet A Bear
Britta Persson – Some Girls Some Boys
Britta Persson – Toast To M

Crystal Fighters – Champion Sound
Crystal Fighters – Follow
Crystal Fighters – Swallow
Crystal Fighters – At Home
Crystal Fighters – Plage

The Lionheart Brothers – The Drift

Tags: , , , , , ,

Del "Spilleliste mandag 31. januar"
 

1 kommentar på “Spilleliste mandag 31. januar”

  1. [...] Crystal Fighters har du garantert hørt på radioen i sommer med sangen “At Home”. Rannveig Falkenberg-Arell skriver: “De London-baserte spanjolene i Crystal Fighters er i vinden om dagen, med ferskt albumdebut [...]

Legg igjen en kommentar