Coverlåtbonanza!

Ok, bonanza er kanskje å ta litt i, men her er siste nytt på coverlåtfronten: Bon Jovi følger visst med i tiden. De har ihvertfall fått med seg hvem Duffy er. Under en konsert i München nylig gjorde de nemlig en cover av kjempehiten hennes, «Mercy». Hvorvidt Violent Femmes kjenner til Duffy eller ei, er […]

Skrevet av:
Publisert 14:58 11 juni, 2008

Crazy! Mercy me, Bon who? (foto: Linda Nylind)

Ok, bonanza er kanskje å ta litt i, men her er siste nytt på coverlåtfronten: Bon Jovi følger visst med i tiden. De har ihvertfall fått med seg hvem Duffy er. Under en konsert i München nylig gjorde de nemlig en cover av kjempehiten hennes, «Mercy». Hvorvidt Violent Femmes kjenner til Duffy eller ei, er usikkert. Det som er klart er at de snart slipper Gnarls Barkleys «Crazy» som singel.

At Violent Femmes straks slipper «Crazy» som 7» og på Itunes er muligens en takk for sist. På debutalbumet St. Elsewhere gjorde nemlig Gnarls Barkley en cover av Violent Femmes «Gone Daddy Gone». «Crazy» legges ut for salg 24. juni, men allerede nå kan du høre et utdrag Violent Femmes-versjonen på Myspace.

Gnarls Barkley: «Gone Daddy Gone»:

Violent Femmes: «Gone Daddy Gone»:

Bon Jovi – «Mercy» + Rolling Stones’ «Start Me Up», live fra München 2008:

Duffy – «Mercy»:

The Rolling Stones – «Start Me Up»

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Coverlåtbonanza!"

Legg igjen en kommentar