Coldplay gir bort to konserter og en låt

Spent på det nye albumet til Coldplay? Fra og med i morgen 13.15 norsk tid og en uke framover kan du laste ned låten «Violet Hill» fra hjemmesiden deres. Singelen er hentet fra albumet Viva La Vida or Death And All His Friend, som slippes 16. juni. Og Coldplay er tydeligvis i det gavmilde hjørnet, […]

Skrevet av:
Publisert 14:35 28 april, 2008

Coldplay legger kabler (foto: promo)

Spent på det nye albumet til Coldplay? Fra og med i morgen 13.15 norsk tid og en uke framover kan du laste ned låten «Violet Hill» fra hjemmesiden deres. Singelen er hentet fra albumet Viva La Vida or Death And All His Friend, som slippes 16. juni. Og Coldplay er tydeligvis i det gavmilde hjørnet, for de kommer også til å gjøre to gratiskonserter samme måned.

På selveste releasedatoen, 16. juni, spiller de en gratiskonsert på Brixton Academy i London. 23. juni er det Madison Square Garden i New York som står for tur. Hypp på billetter? Da bør du følge med på den tidligere nevnte hjemmesiden.

Det nye albumet er produsert av Brian Eno og Markus Dravs, og inneholder følgende ti spor: «Life In Technicolor», «Cemeteries Of London», «Lost!», «42″, «Lovers In Japan/Reign Of Love», «Yes», «Viva La Vida», «Violet Hill», «Strawberry Sing» og «Death And All His Friends».

Coldplay – «Fix You», live i Toronto 2006:

Tags: , , , , , , ,

Del "Coldplay gir bort to konserter og en låt"

Legg igjen en kommentar