Canal + – Maiden 2-2

Canal Plus sitt sammensatte lag spilte uavgjort mot Steve Harris, Adrian Smith og resten av Iron Maidens lag på Valle Hovin. Lydverket var selvsagt til stede! Det tok kun fire minutter fra avspark til Maidens sammensatte lag gikk opp til 1-0. En særdeles svak klarering av TNTs Morten «Diesel» Dahl førte til at bortelaget, iført […]

Skrevet av:
Publisert 16:26 24 juli, 2008

Canal Plus sitt sammensatte lag spilte uavgjort mot Steve Harris, Adrian Smith og resten av Iron Maidens lag på Valle Hovin. Lydverket var selvsagt til stede!

Det tok kun fire minutter fra avspark til Maidens sammensatte lag gikk opp til 1-0. En særdeles svak klarering av TNTs Morten «Diesel» Dahl førte til at bortelaget, iført WestHam-drakter tok ledelsen. Begge lag spilte tilnærmet totalfotball, og til å begynne med var særlig Canal + sin defansive organisering katastrofal. Laget slet med å passe på Steve Harris som de første femten på Valle viste seg som et uromoment. Et kvarter ut i første omgang reduserte Canal + , mot spillets gang etter et fint angrep avsluttet av Gunanr Halle. Halles avslutning gikk høyt opp i vinkelen utagbart for keeper. Resten av førsteomgangen kan best betegnes som statisk og forholdsvis kjedelig og ingen av lagene spilte seg til de store sjansene, selvom både Kenneth Nilsen og Vortex fra Dimmu Borgir slapp innpå for Canal + og Adrian Smith kom innpå for Maiden.

Tidlig i annen omgang forserte Maidens talentfulle ving (og roadie?) Sky(?) Håvard Lilleheie, tok med seg ballen ned til dødlinja og la perfekt ut i feltet. Avslutningen ble satt kontant i mål og dermed sto det 2-1 til Maiden-laget som de første ti minuttene av annen omgang så ut til å ha spilt seg varme. Steve Harris kom til tre avslutninger på tre minutter, og kun Gunnar Halle og NRKs egen Knut Nesbø så ut til å stå imot presset. Etterhvert fikk Canal +-laget løftet seg og satt presset høyere og de dominerte de siste femten på Valle Hovin. Vegard Skogheim spilte seg etterhvert stort opp, og sammen med Halle og Vortex var han blant sitt lags beste spillere. Utlikningen var det derimot Kenneth Nilsen, som driver platebutikken Neseblod, som fikk sette inn rett før slutt til jubel fra sidelinjen, og fortvilelse fra Maidens Stig Inge Bjørnebye og Erik Thorstvedt. Ekstraomganger og straffespark kom ikke på tale i den steikende sola, og begge lag sa seg fornøyd med poengdeling.