Brighton rocks

Den tredje utgave av The Great Escape gikk av stabelen i badebyen Brighton i helgen. The Great Escape er britenes svar på Bylarm og South By Southwest, og ble en publikumssuksess takket være et utrolig sterkt festivalprogram. Og det var jaggu tett blant godbitene. Band som Yeasayer, Vampire Weekend og Black Mountain skapte enormt lange […]

Skrevet av:
Publisert 17:13 19 mai, 2008

Brighton med den fineste kjolen på

Den tredje utgave av The Great Escape gikk av stabelen i badebyen Brighton i helgen. The Great Escape er britenes svar på Bylarm og South By Southwest, og ble en publikumssuksess takket være et utrolig sterkt festivalprogram. Og det var jaggu tett blant godbitene.

Band som Yeasayer, Vampire Weekend og Black Mountain skapte enormt lange køer i den idylliske byen, heldigvis egentlig. Dermed må man sjekke ut band det ikke er så stor rift om, men som har vel så mye å gi. Lørdag gikk jeg inn en dør og ned en trapp til Artrockers scene på klubben The Water Margin. Fra scenen kom den feteste musikken jeg har hørt på lenge.

Pivot trives ved havet (foto: Decoy Music)

Det australske bandet Pivot ble signet av Warp Records i vinter, og er nå klare for å ta oss europeere med storm. Musikken passer ikke inn i noen spesiell bås, men er suggererende, intens og sterk som faen, og jeg kan vel trygt nevne at Pivots store inspirasjonskilder er Jean-Michel Jarre ,Vangelis, Autechre og Talking Heads.

Norge står dessverre ikke på turnèlista til Pivot i denne omgang, men skal du på Pukkelpop eller Lowlands i sommer, så vil jeg absolutt anbefale deg å sjekke dem ut!

Pivot – «In The Blood»:

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "Brighton rocks"

Legg igjen en kommentar