Brann i matrosenes leir

I dag melder VG at Christer Engen, alias Chris Summers, gir seg som trommis i Turboneger med øyeblikkelig virkning. Årsaken skal blant annet være en ankelskade. Men ifølge bransjebladet Farojournalen ser det ikke ut til at resten av bandet er enig i måten saken blir framstilt i dagens VG. Turboneger har nemlig sendt ut en […]

Skrevet av:
Publisert 15:07 4 mars, 2008

Turboneger (offisielt pressebilde)

I dag melder VG at Christer Engen, alias Chris Summers, gir seg som trommis i Turboneger med øyeblikkelig virkning. Årsaken skal blant annet være en ankelskade. Men ifølge bransjebladet Farojournalen ser det ikke ut til at resten av bandet er enig i måten saken blir framstilt i dagens VG. Turboneger har nemlig sendt ut en melding via Myspace hvor de hevder at Engen ikke gikk frivillig, men fikk sparken fra bandet. Grunnen skal i tillegg til den tidligere nevnte ankelen være personlige problemer og fokus på andre prosjekter. Les hele saken hos Farojournalen.

Christer Engen har den siste tiden jobbet med det nye albumet til kjæresten, Elvira Nikolaisen. Se Lydverkets reportasje fra plateinnspillingen her:

Tags: , , , ,

Del "Brann i matrosenes leir"
 

7 kommentarer på “Brann i matrosenes leir”

 1. Stian sier:

  Hvem bryr seg egentlig? Hvorfor kan de ikke bare gi seg, hele gjengen? Eller lage et album går an å høre på uten å vri seg i skam over å like rock?

 2. The Stygg sier:

  Hvorfor i helvete sparke en TROMMIS fordi han har vondt i ankelen?

 3. Kåre sier:

  ..fordi basstrommene trenger litt arbeid?

 4. The Stygg sier:

  Godt poeng egentlig. Helvete heller da – alt er så avansert. :|

 5. [...] I kveld byr han på Turboneger’s Thomas Seltzer (alias Happy-Tom) som skal snakke om utskiftninger i Turbo-leieren og jubileumsfeiring for albumet Apocalypse Dudes. I tillegg blir det intervju med norske The [...]

 6. Sara sier:

  FY FAEN
  elvira kan gå og knulle faen sin,
  hun tok chris fra turbo!

 7. Sara sier:

  + vondt i ankelen, lille venn… det finnes noe som heter basstromme?

Legg igjen en kommentar